Şimdi Ara

İŞLETME AÇMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben şuan kpss ye hazırlanıyorum ama aklımda hep şirin bir cafe pastane tarzı biryer açmak var her türlü getirisinin oldugunu düşünüyorum şansın yaver giderse mesela iki yerle konustum biri pastane kafe tarzı bir yer günlük kazancları 5-6bin tl ayda yapar 150 bin kirası 14 binmiş masraflarıda 50 bin olsa en kötü kendine 30 bin kalsın baska bir yerle konustum o da patsocu adamların günlük 2,5 getirisi varmış kirasıda 4 bin tl masraflarıda olsun 30 bin gene kalır 30 bin lira arkadaşlar nasıl iştir ben anlamadım bende devlet memuru olayımda 2,5 3 binliranın peşindeyim ne düşünüyorsunuz bu konuda

• 4 bin kirası olan kaç işletmenin günlük cirosu 2.5 olabilir? bana çok mantıksız geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SejanRuby

4 bin kirası olan kaç işletmenin günlük cirosu 2.5 olabilir? bana çok mantıksız geldi.

Valla güzelde iş yapıyo kardeşim
  • Bu tür işletmelerde önemli olan isletmenin yeridir ama oyle kaliteli bir yerin 4 bin lira kira vermesi mantıklı değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: üstadgs

Bu tür işletmelerde önemli olan isletmenin yeridir ama oyle kaliteli bir yerin 4 bin lira kira vermesi mantıklı değil...

kaliteli bir yer değilki bildiğin büfeci gibi düşün sosisli yapılan cart curt felan küçük yer zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.