Şimdi Ara

İşletme - Aöf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önlisans Bilgisayar programcılığı mezunuyum , Aöf İşletme okuyorum 4 yanlış bir doğru ile beraber zaten geçemediğim dersleri hiç geçemiyorum, bu bölümü; bu sene kayıt oldum ama çıkmış soruları çözüyorum, üniteleri okuyorum özetlere bakıyorum ama faydasını göremiyorum var mı bana yardımcı olabilecek arkadaşlar ?

• Kaçıncı sınıfsınız elimde artık işe yaramayacak olan 2.sınıf işletme kitapları var da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Henüz birinci sınıfım inşallah seneye bitirmeyi planlıyorum okulu.
  • Big Booble kullanıcısına yanıt
    yardımcı kaynak al murat yayınları vardı sanırım çalışmadan olmuyor malesef kitap okuyum deftere not tutuyorum ben vizelere 1 hafta kala çalışmaya başlıyorum finallerede 2 hafta ful çalışıyorum o şekilde oluyor bende
  • Bende çalışıyorum kesinlikle artık eskisi gibi çıkmış soruda çıkmıyor beni ders çalışırken gören arkadaşlarım şaşırıyor o derece yani bütün ünitelere bakıyorum , çıkmış sorulara , ünite özetlerine ama yinede geçemiyorum, çok zorlaştırdıklarını düşünüyorum okulu, Murat Yayınları alacağım kesinlikle bir de onu deneyeyim. 2 sene içinde okulu bitirmem gerekiyor yaşım geçiyor, KALDI BİR SENEM VE ALTTAN BİR SÜRÜ DERSİM VAR BAKALIM NASIL OLACAK ?
  • Big Booble kullanıcısına yanıt
    işletme zor mu hocam? ben de işletme ve kamu arasında kararsız kaldım dgs ile tamamlayacağım.
    2 yıllıkta muhasebe dersleri almıştım genel muhasebe olsun inşaat muhasebesi olsun hiç anlamamıştım ve sevmemiştim. işletmede de sanrım bol bol muhasebe dersi olacak son 2 senesinde. sizce kamu seçmem daha mı avantajlı olur.
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Şimdi ben sizi hiç yanlış yönlendirme yapmayayım ben Bilgisayar Programcılığı mezunuyum İşletmede gördüğüm derslerin hiç birini görmedim sizin durum biraz farklı muhasebe dersleri almışsınız sevmemişsiniz ama bana göre avantajınız var, ben 0 dan başlıyorum , Kamu' da görülen dersler ile ilgili hiç bilgim yok , İnşallah siz de başlar ve biran önce bitirirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Önlisans kpss polislik?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çıkmış sorular veya alıştırma soruları normal dönemde çıkmaz, çıkarsa belki 1-2 tane olur. Onlar 3 ders sınavında falan çıkıyor genelde. Bazı dersleri geçebilmek için çalışmak zorundasınız. Anadolu üniversitesi'nin mobil uygulaması var oradan sürekli soru çözerek vs'de çalışabilirsin derslere, açıklamalı cevapları da olduğundan konu çalışmış kadar oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 24 Temmuz 2019; 13:52:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Çıkmış sorular veya alıştırma soruları normal dönemde çıkmaz, çıkarsa belki 1-2 tane olur. Onlar 3 ders sınavında falan çıkıyor genelde. Bazı dersleri geçebilmek için çalışmak zorundasınız. Anadolu üniversitesi'nin mobil uygulaması var oradan sürekli soru çözerek vs'de çalışabilirsin derslere, açıklamalı cevapları da olduğundan konu çalışmış kadar oluyorsun.
    Tavsiyelerinizi dikkate alacağım, İnşallah geçerim şimdi yaz okulu da açıldı, 3 ders sınavına daha hiç girmedim bakalım göreceğim İnşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.