Şimdi Ara

İşletme Enformatiği Lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tercihlerimi yapacağım ayın 29'unda.Rehber hocama gittim İ.Ü İngilizce İktisat yazacağım dediğimde bana istersen birde Marmara İşletme Enformatiği'ni düşün dedi ve içime kurt düştü.Bilgilerinizi lütfen paylaşır mısınız?İşletme Enformatiği nedir?Mezun olunca iş imkanları nedir?Şimdiden teşekkürler.

• İşletme enformatiğini tercih listemin alt sıralarında bulundurmayı düşünüyorum ancak bölümü bayağı araştırdım.Rehberlik hocası eğer istiyorsan alt sıralara yaz dedi.Araştırmalarım sonucunda şuna rastladım bölümü gerçekten hakkıyla bitirip en iyi olmaya çalışırsak iş imkanları doğar.Mezun olan 2 kişi de aynı şeyi söyledi bana bu arada mezunlardan biri yükseklisans öğrencisi diğeri ocak 2009 dan beri işsizim dedi.Benim de bayağı kafam karıştı yazıp yazmamak konusunda.Ancak herkesin söylediği ortak ifade Özel sektörde çalışmak için yabancı dil kesinlikle şart ve piyasada en iyilerden biri olmak.
    Bu arada sen hangi Üniversitenin İşletme Enformatiğini yazacaksın ve başarı sıran kaç???
  • endüsti mühendisliginin tm agırlıklı şekli gibi bişey
  • bilgisayar boyutlu işletme diyebiliriz.
    almanca eğitim veriliyor.
    bence kaliteli bir bölüm.
  • Merhaba, ben bu bölümü su an Almanya'da okuyorum. Ikinci sömestiri daha yeni bitirdim ve sahsen cok hosuma giden bir bölüm degil.

Eger isletmeye ve bilgisayar mühendisligine birden ilgi duyuyorsan senin icin uygun bir bölüm olabilir ancak ben bölüme girdikten sonra fark ettim ki, bilgisayar bölümü hic ama hic ilgimi cekmiyor. Dolayisiyla kendim adina yanlis bir tercih yapmis oldum. Beni zorlayan bir diger nokta da matematik ve istatistik dersleri. Zaten matematikte basarili bir ögrenci degildim, bu dersler beni bayagi zorladi.

Ancak dedigim gibi isletme ve bilgisayar arasinda bir bölüm ve Türkiye'deki bölümde dersler Almanca'ymis. Bölümü bitirdikten sonra is bulma imkani Almanya'da yüzde 100. Türkiye'de de genelde Alman firmalari bü bölümün mezunlarini ise aliyorlarmis. Ayni sekilde Türkiye'de mezun olanlar icin Almanya'da da is bulma imkani varmis.

Is bulma imkani yüksek olan bir bölüm, Almanya'da da bayagi prestijli bir bölüm ancak Türkiye'de cok taninmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite tercihime yardım?
    14 yıl önce açıldı
    Tıp yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.