Şimdi Ara

işletme mezunlarının dikkatine!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam mezun olanlara tebrik ve hayırlısı olsun diliyorum. izmirden mezun olanlar aof kitaplarını vermeyi düşünürmü? bana 4.sınıf bahar dönemi dersleri lazım. bu konu altında aof kitap paylaşımı yapılabilir. iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cukleski -- 21 Haziran 2014; 9:48:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende egem yayınları 4. Sınıf bahar dönemi mevcut bu dönem mezun olduğum için ihtiyacım kalmadı. Bana pm den bilgilerinizi yollarsanız ptt ile anlaşmam olduğu için çok uygun fiyata karşı ödemeli yollayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faenal -- 21 Haziran 2014; 11:38:45 >
  • pm atıldı @faenal tşkler
  • Hocam bende 4. Sınıf 7. Yarıyıl murat soru bankası var . Yanında tanesi 8 tl olan 10 adet 4. Sınıf için karacan ders notları hediye. Uygun fiyata veriyim.

• Muratin isletme son sinif tum dersler kitabi var bendede sadece kuresel pazarlama dersi testlerini çözdüm divdr dersler cizik bile yok sıfırdan farksiz kitap isteyen olursa cok uygun fiyata verebilirim. 35 tl etiketi var okuyan arkadaslara verebilirim. Cikmis sorular ekleride var artik bi işime yaramayacak 3 ve 4ncu sınıf kitapları var..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkaşlar Murat Yayınları 4. Sınıf 8. Dönem ve Geçmiş sorular kitapcığı var tertemiz, ihtiyacı olan bana yazsın gönderiyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

Hocam bende 4. Sınıf 7. Yarıyıl murat soru bankası var . Yanında tanesi 8 tl olan 10 adet 4. Sınıf için karacan ders notları hediye. Uygun fiyata veriyim.

Merhabalar, sizden ricam karacan yayınevinin kitaplarından içeriğine bakmak amacıyla 2-3 foto çekip yollayabilir misiniz?TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B44075273 -- 30 Haziran 2014; 11:52:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  işletme mezunlarının dikkatine!!

• Flowles kullanıcısına yanıt
    kardeşim yardımcı olduğun için teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.