Şimdi Ara

İşletme mi İktisat mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın tercihlerimi vermem gerekiyor. Nolur yardımm :( ayrıca mezun olduktan sonra ileride özel düşünüyorum ve matematiğe pek ilgim yok.

• matemetiğe ilgin yoksa kesinlikle işletme diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4sUmKURT

matemetiğe ilgin yoksa kesinlikle işletme diyorum

matematik derken nasıl bir matematik?
    işletme çok mu sözele kaçıyor?
  • evet arkadaşın son sorduğunu ben de soruyorum. ve evet matematiğe ilgim yok sanırım bu yüzden iktisat yazmıcam :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

quote:

hayır işletmede de matematik var ancak iktisat kadar ağır sıkıcı ve ayrıntılı değil.ancak iktisat işletmeye göre daha üstündür kendi iş alanlarının yanında işletmeninde iş alanlarınıda kapsar ancak işletmede bu durum pek fazla söylenemez.matematiği olmayan bir kişi iktisata gidederse aşırı zorlanır ancak işletmede zar zorda olsa geçer çok zorlanmaz.ama bende hiç matematik yok diyen birinede kamu yönetimi öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taxor -- 2 Ağustos 2012; 2:53:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

quote:

hayır işletmede de matematik var ancak iktisat kadar ağır sıkıcı ve ayrıntılı değil.ancak iktisat işletmeye göre daha üstündür kendi iş alanlarının yanında işletmeninde iş alanlarınıda kapsar ancak işletmede bu durum pek fazla söylenemez.matematiği olmayan bir kişi iktisata gidederse aşırı zorlanır ancak işletmede zar zorda olsa geçer çok zorlanmaz.ama bende hiç matematik yok diyen birinede kamu yönetimi öneririm

Ben bogazici isletme ya da iktisat yazicam matematigi asiri seviyorum sozel derslerden de nefret ederim isletmeye kafam cok yatmisti oraya gidicem diyordum ama iktisat icin daha iyi diyorlar bu arada ozel sektorde calismayi dusunuyorum neyi onerirsin bana sebepleriyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o zaman bana işletme daha uygun gibi görünüyor. teşekkürler cevaplar için. ayrıca son olarak Çeko bölümü hakkında bilginiz var mıydı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.