Öncelikle selamlar, halihazırda 4 yıllık işletme okuyorum. İkinci üniversitede bir ön lisans bölümüne ayırabileceğim bir boş zamanım var. Şu an kafamda rota olarak marka yöneticisi olma yönünde ilerlemek var. Ancak başka şeylerde düşünebilirim. Özellikle işletme için bu büyük denetleme şirketlerine kapağı atmanın çok avantajlı olduğunu söylüyorlar. Peki Sizce ikinci üniversite kapsamında kafamda kurduğum rota için bu konuda daha yetkinlik kazanmak için marka iletişimi okumak mantıklı mıdır? Veya işletmenin yanında belirli bir yetkinlik kazanabileceğim bir ön lisans bölümü var mıdır? Varsa neler önerirsiniz? Veya direkt olarak ikinci üniversite okumak gereksiz bir zaman kaybı mıdır? Genel hatları ile yardım ederseniz çok sevinirim. |
İşletme yanına ikinci üniversite 2 yıllık bölüm tavsiyesi
-
-
Marka İletişimine alternatif olarak İşletme Yönetimi ve Halkla İlişkiler bölümlerine bakabilirsin.
-
Ytü ehm tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok teşekkür ederim yanıtınız için. Peki sizce ikinci üniversite gerçekten bir yetkinlik sağlar mı? Aslında bana çok da sağlamaz gibi geliyor. Biraz göz boyamalık bir şey. Fakat külfetsiz olduğundan yandan uğraşı olsun diye yapasım geldi.
-
Hocam böyle bir mizah var galiba veya siz ajan falansınız YTÜlü olduğumu bir şekilde tespit ettiniz ben anlamadım. Burada sanırım her şey bir noktadan ytünün vasatlığına bağlanıyor :D.
-
İkinci üniversiteden öğrenebileceğin şeyler sana çok küçük te olsa bilgi birikimi sağlar. Tabi bunları ikinci üniversite okumadan da öğrenebilirsin, orası ayrı. Fazladan bir diplomanın olmasının sana iş hayatında faydası dokunabilir. Zaten sınavları da kolay. Rahat 3.50 ve üstü yapılır.
-
Çok teşekkür ederim tekrardan. Peki marka yönetimini falan bir kenarda bırakırsak. Nispeten biraz teknik bilgi sağlayabilmek için hangi ön lisans bölümü faydalı olabilir sizce? İşletme tek başına kesinlikle bir yetkinlik sağlamıyor çünkü. Ben aslında veri bilimi ile ilgili bir bölüm arıyordum fakat bulamadım ikinci üniversite kapsamında.
-
O zaman 4 yıllık Yönetim Bilişim Sistemlerine bakmalısın. Ama derslerinin diğer bölümlere göre daha zor olduğunu belirteyim.
-
bounlu hocamizda dh detektör var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JamserO zaman 4 yıllık Yönetim Bilişim Sistemlerine bakmalısın. Ama derslerinin diğer bölümlere göre daha zor olduğunu belirteyim.
Evet hocam aslında ben onu istiyordum fakat geç kaldım. Şimdi 3.sınıfa geçeceğim, önlisans bölümüne kayıt olursam muhtemelen tam mezun olacağım vakit 2 diplomam olacak. 4 yıllık bölüm işin içine girince mezun olduktan sonra tekrar 2 sene daha okumak zorunda kalıyorum. O biraz sıkıntı oluyor. Onu erken bitirebilmenin bir yolu var mı bilmem. Halihazırda gördüğüm işletme derslerinden bazılarını saydırma işlemi falan olur mu bilmiyorum.
-
YTÜ avcılığı var bu forumda çok feci.
-
Üstten ders alarak ve yaz okullarına giderek bölümü 2 buçuk senede bitirebiliyorsun. Türkçe, İngilizce, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersleri dışındaki dersleri saymıyorlar diye biliyorum.
-
Hocam 2 cümleden fazla kurulduğu anda yazanın yütülü olup olmadığını tespit edebiliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam baktım şimdi teşekkürler. Çok fazla soru sordum fakat ybs dışında önereceğiniz güzel bir bölüm var mıdır peki?
-
Hocam yütülülere bir kurtuluş reçetesi yok mudur peki? Cehennemde sonsuz işkence midir bizim sonumuz :D
-
Maalesef yok.
-
Çare boun master diyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İsteriz be yalan yok
-
Tamamdır hocam. O zaman Önlisans olarak da en uygunu Marka İletişimi veya İşletme Yönetimi ve Halkla ilişkiler bölümlerinden biri mi dersiniz? Az da olsa bir faydası olsa tamamdır.
-
Halkla İlişkiler seçebilirsin.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ytü ehm tavsiye ederim
|
Benzer içerikler
- birim hacimdeki molekül sayısı nedir
- mercedes otomotiv mühendisliği maaşları
- diş hekimliği yatay geçiş
- kaf 1-2-3-4 pdf indir
- ayt matematik nasıl çalışılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X