Şimdi Ara

Iso uzantılı dosyaları açamıyorum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar torrentden avatar filminin 46,6 GB lık bir versiyonunu indirdim....Dosya ismi aynen şöyle: Avatar.3D.2009.PANASONIC.EXCLUSIVE.1080p.BluRay.ISO.....Fakat ben bu dosyayı açamıyorum....KM Player ve Windows Media Player ile denedim açamadım...Yani bu dosyayı açamazsam çok üzülürüm....Hatta Harici Hard Diske kopyalama bile yapamadım bu dosyayı...Bende Egreat R6S Media Oynatıcı var hard diske atıp televizyonda izleyecektim media playerla ama başaramıyorum....Yardım edin lütfen....Bu arada bu dosya bildiğimiz 3-4 parttan oluşan winrar dosyaları gibi değil tek parça...Bu tip şeylerden pek anlamam yardım edecek arkadaşlar karşısında cahil birinin olduğunu unutmadan açıklarlarsa sevinirim....

• iso dosyasını daemon tools ile açman gerek
  • Power ISO

Deamon Tools sanal sürücü için, sadece içindeki dosyaya bakmak istersen Power ISO, hatta Winrar bile işini görebilir. Fakat sanal sürücü olarak izlemek istersen deamon tools

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 6 Ağustos 2012; 1:05:14 >
  • Did you mean İsmail ?
  • deamon tools , winrar bunlar işini görür
  • Winrar ile aç.
  • daemon tools kullanman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Excel dosyaları açılmıyor :(
    11 yıl önce açıldı
    JPG dosyaları açılmıyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurleyen57

Arkadaşlar torrentden avatar filminin 46,6 GB lık bir versiyonunu indirdim....Dosya ismi aynen şöyle: Avatar.3D.2009.PANASONIC.EXCLUSIVE.1080p.BluRay.ISO.....Fakat ben bu dosyayı açamıyorum....KM Player ve Windows Media Player ile denedim açamadım...Yani bu dosyayı açamazsam çok üzülürüm....Hatta Harici Hard Diske kopyalama bile yapamadım bu dosyayı...Bende Egreat R6S Media Oynatıcı var hard diske atıp televizyonda izleyecektim media playerla ama başaramıyorum....Yardım edin lütfen....Bu arada bu dosya bildiğimiz 3-4 parttan oluşan winrar dosyaları gibi değil tek parça...Bu tip şeylerden pek anlamam yardım edecek arkadaşlar karşısında cahil birinin olduğunu unutmadan açıklarlarsa sevinirim....

buyrun

http://kindir.net/iso-dosyalarinizi-yazdirmadan-acin.html

• winrarla denedim ama hata verdi....
  • daemon tools ile açmalısın
  • Genellikle iso uzantılı dosya indiririm. Çünkü derli toplu oluyor.

PowerIso'yu kuracaksın. Iso dosyasını disk sürücüsüne mount edip rahatça izleyeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

quote:

Orijinalden alıntı: gurleyen57

Arkadaşlar torrentden avatar filminin 46,6 GB lık bir versiyonunu indirdim....Dosya ismi aynen şöyle: Avatar.3D.2009.PANASONIC.EXCLUSIVE.1080p.BluRay.ISO.....Fakat ben bu dosyayı açamıyorum....KM Player ve Windows Media Player ile denedim açamadım...Yani bu dosyayı açamazsam çok üzülürüm....Hatta Harici Hard Diske kopyalama bile yapamadım bu dosyayı...Bende Egreat R6S Media Oynatıcı var hard diske atıp televizyonda izleyecektim media playerla ama başaramıyorum....Yardım edin lütfen....Bu arada bu dosya bildiğimiz 3-4 parttan oluşan winrar dosyaları gibi değil tek parça...Bu tip şeylerden pek anlamam yardım edecek arkadaşlar karşısında cahil birinin olduğunu unutmadan açıklarlarsa sevinirim....

buyrun

http://kindir.net/iso-dosyalarinizi-yazdirmadan-acin.html

bu programlada olmuyo hocam....kurdum ordaki adımları takip ettim fakat ıso dosyasında sağa tıklayıp programa gelince herhangi bir sürücü çıkmıyor.....

• fareyle aç
  • Benım bıldıgım bu yazılımların ıcınde en basıt olanı Ultra iso 'dur. Tavsıye ederım.
  •  Iso uzantılı dosyaları açamıyorum....
  • power ıso ile de olmuyo ben nerde yanlış yapıyorum biri detaylı anlatabilirmi....hadi bunu yapamadım peki neden bu dosyayı harici hard diske koplayamıyorum...
  • Daemon tools u kur pc yi resetle. sonra iso dosyasına çift tıkla.sürücü yerleştiriliyor diyecek. bekle önüne flash taktığın zaman gibi dosyaları görüntüle seçeneği gelecek tıkla.ve dosyanı aç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.