israili sürekli savunan ve seküler modern gecinen tayfa vardi bir ülke neden 4-5 tane ülkeye birden saldirir ve oradaki huzuru bozar biri bana aciklayabilirmi ? Bunun simdi ne ilgisi var kendisini savunmasiyla yada cihacilarla mücadele ile ? Esad varkende suriyeye ara ara saldiriyordu israil Tam esad devrildi binlerce mülteci suriyeye dönüyor haberleri geliyorken israil bütün suriyeye saldirdi agir bombardimanlar yapti ve 15 km suriye iclerine kadar girdi Sonrada neden mülteci geliyor diyoruz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 10 Aralık 2024; 10:38:42 > |
israil suriyeyi dümdüz etti !
-
-
Asıl şeriatçiler bir haftadır suriyede cihatçılar kazanıyor diyip halay çekiyordu şimdi mi israilin kazanıyor oldugunu fark ettiniz biri açıklayabilir mi? O terliklerle hiçbir yeri feth edemezsiniz önce sandalete sonra ayakkabıya geçmeniz lazım bu da 1500 yıl sürer. -
Suriyeliliern %80 ni koyu Esad karsiti ama esad devrilmeden asla gitmezlerdi ve esadin yaptiklarida hic ic acici degil o samdaki hapishaneden gelen görüntüler korkunc 100.000 kisiyi yer alti hapishanelerine hapsetmis ve onlari öldürüp onlari makineyle preslemis rejim.
Ben zamaninda hep esadla anlasilsin falan dedim ama bide madolyonun öteki tarafi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 10 Aralık 2024; 10:47:39 > -
türkiyeye pkekeyi vuruyor ilk sizlerden ses geliyor nedense.
-
Saddam' da kimyasal silah vardı değil mi...
-
Bu siyasal islamcilarin hali ne olcak boyle.
Hamasa teror orgutu dersin, seni siyonist israil sempatizani ilan eder, kahrolsun israil dersin devreleri yanar hayir sen siyonistsin demeye devam eder.
Simdide suriye icin, mahlifleri esadci ilan eder olmuslar, diktator katil esad gitti diyorsun, devreler yine yaniyo...
Ne olacak laa bu siyasal islamcilarin hali, kendilerini konumladiklarin yerin karsisina konumlama, taraf olmasan bile yada her iki tarafi lanetlesen bile seni taraf etmeden duramiyorlar. Ee bakis acisi kit olunca anca bu kadarina yetiyor. :) -
abdnenin ne zaman parası bitse bir yere demokrasi getiriyor ilginç değilmi. ingiltere ispanya sudiler krallık değilmi.
-
Dün htş liderinin açıklaması vardı İsrail şuan bizim düşmanımiz değil ilk oncelik İranlı milisler ve Hizbullah diye.
Bakalım tarihe İsrail'e en çok zarar verenler kim.
Cevap Lübnan Hizbullah
Hizbullah'ın en büyük düşmanı kim İsrail.
Denklem tamam hizbbullahi araya sıkıştırıp bitirecekler. Muhtemelen bir sonraki hedef Lübnan.
Ürdün ordusu geçen hafta Lübnan devlet ordusuna 130dan fazla zırhlı araç hibe etti. Bunlar Hizbullah'a karşı kullanılacak. Ve muhtemeldirki önümüzdeki aylarda Lübnan'da Hizbullah'a karşı büyük bir operasyon başlatilip lübnan bölünecek.
Büyük İsrail için 3. Aşamaya gecilyor -
bu nasıl konu lan? geçenlerde bu zat benim konuma laf ediyordu :))))) sırf bunun için 4-5 solcu like kasmıştı
-
Amerikanın köpeği yeni komşumuz İsrail.
-
Hizbullah veya İran ne zarar veriyor İsrail'e ya ?
Birbirlerini besliyorlar bölgede siyaseten sadece. İsrail düşmanımız diye İran kendi halkını gazlıyor. İsrail'de İran düşmanımız diye kendi halkını gazlıyor.
Hizbullah İsrail'i 1 vuruyorsa onlar Müslümanları 100 vuruyor. ( Filistin bitti Lübnan bitti Suriye bitti Irak bitti ne işe yaradı bu örgütler. Daha fazla müslüman ölmesi dışında. )
O bölgede yokluk açlık sefillik varsa baş sorumlulardan birisi İran ve onun desteklediği şii örgütler zaten...
O bölgeler bölünecekse Hizbullah ve İran yüzünden bölünecek. Nasıl bir örgütse en büyük zararı her zaman sözde savundukları Müslümanlara oluyor.
Not: Bu arada İran'ın bölünmesi İran'ı zararına değil daha çok yararına olsa gerek. 21. yy da adamalar 2 yy geride gibi yaşıyorlar varlık içinde yokluk resmen. Halen daha yok sen başını örtün mü örmedin mi o zaman kırbaç mı adam asmaca mı onların derdideler...
-
Israil'i neden dusman olarak goruyor halk gercekten anlamiyorum. Guclunun yaninda yer almak varken, neden bize hicbir yarari olmayan insanlari destekliyorsunuz?
Israil teknoloji gelistiren, insanliga yararli buluslar yapan bir devlet.
Suriye'ye bakiyorum, insanliga olan tek katkisi Nargile! o da negatif bir katki!
Her zaman oldugu gibi H.A.L.K kimi destekliyorsa kesin o yanlis kisidir!
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Asıl şeriatçiler bir haftadır suriyede cihatçılar kazanıyor diyip halay çekiyordu şimdi mi israilin kazanıyor oldugunu fark ettiniz biri açıklayabilir mi? O terliklerle hiçbir yeri feth edemezsiniz önce sandalete sonra ayakkabıya geçmeniz lazım bu da 1500 yıl sürer.
|
Suriyeliliern %80 ni koyu Esad karsiti ama esad devrilmeden asla gitmezlerdi ve esadin yaptiklarida hic ic acici degil o samdaki hapishaneden gelen görüntüler korkunc 100.000 kisiyi yer alti hapishanelerine hapsetmis ve onlari öldürüp onlari makineyle preslemis rejim. Ben zamaninda hep esadla anlasilsin falan dedim ama bide madolyonun öteki tarafi var. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X