Şimdi Ara

İşsizlik korkusundan, Nişanı atmayı düşünüyorum..( Aİ içerir:))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eskiden bu kadar takıntılı, küçük korkulara takılan biri değildim..Taki ekonomik krizin derinleşmesiyle birlikte yaşam şartlarinin zorlaşmasi ister istemez gün gün beni daha da olumsuz düşüncelere itmeye başlattı. 34 yaşında bir banka Pos/Chargeback birim yönetmeniyim, aslında işimide seviyorum, ama yapay zeka nın, bu kadar hızlı gelişip her işi yapabilecegi bir ortamda , şurda çalışıp calisabilecegim kalan 2-3 yıl için evlilik,ev kredisi gibi hayati kalemlere girmeyi goze alamıyorum. Birazda aile baskısıyla hızli karar verip nisanlanali neredeyse 1 yıl oldu.. Ama benim aklımda sadece geleceğe dair belirsizlik var.:)

Biraz da yaşadığım bunalım beni büyüksehirden uzaklaştırmaya tevsik ediyor, Kasabada tarım ve küçükbaş hayvancılık gibi işlerle uğraşan insanlara çok özeniyorum. Söz özü bu yaştan sonra kaderime razı beklemek mi makuldur, herşeyi bırakıp şehir hayatından kaçıp, benimle orda da yaşayabilecek bir eş adayı bulmak daha mutlu etmez mi beni diye düşünüyorum:) 2024 yılına girerken, benim gibi önünü goremeyen dostlarım varsa tavsiyelerini dinlemek isterim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bence şehri bırak ilçeye taşın kafan birazda olsa rahatlar tabi iş bulabilirsen ilçede, takma çok kafana düzelince herşey niye kafama takmışım ki diye kendi kendine dalga geçersin
    Nişan konusuna gelirsek, sevmiyorsan at hocam elbet biri çıkar, eh ben bekar kalmayı seviyorum diyorsan ozaman hiç takma kafana kendi başının çaresine bakarsın bir gün simit yersin bir gün lokantada yersin bir gün arkadaşlarınla takılır sın yani hiç dert etme kendine yazık.ne demiş Neşat baba; donsuz geldik donsuz gideceğiz
    şu yalan dünyada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu ai gelişiyo diye seviniyoken böyle manzaralara neden olacağı kimin aklına gelirdi.

• Ülke ve yaşam sartlari büyük ihtimalle depresyona soktu beni buda bir etken.. Başka biriyle tanıştım. Çok kültürel yönden gelişmiş, yazılım mühendisi genç bir kız..Onada bu iş ve kariyer hırsının saçma olduğunu , Aİ tıp dahil tüm işleri yapacağını anlattım, bu aralar pek konuşmuyor benimle:) belkide Aı tüm işleri yapar ve devlet bize maaş bağlar. Bütün gün Xbox ta takılırım sanırım bunu hedefliyorum:)

• şu zamanda eski usul evlilik düzeni ile evlenebileceğinizi umuyorsanız çok polyannacısınız derim.

• AI bu işleri tek başına yapmıyor. AI'ı yönetecek çalışan ihtiyacı var. Sonuçları kontrol edecek çalışan ihtiyacı var. Hepsine ek olarak, bu süreçleri yönetecek çalışan ihtiyacı var. Kendini o yönde geliştirebilirsin.

• Düzenli cinsel hayat hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uca_excadet U kullanıcısına yanıt

Siz nişanlınızı sevmiyorsunuz bence. Çünkü yaşadığınız tüm bu kaygılar ayrı nişan ayrı. Ben bir sorun yaşayınca bunu onunla beraber nasıl aşarım üstesinden gelirim diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.