Şimdi Ara

İşsizlik maaşım kesildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 3 ay önce çalıştığım yerde toplu kıyım oldu işten çıkarıldık durgunluk sebebiyle. 6 ay işsizlik hakkım vardı. Ama işkurun yanlışı yüzünden ödeneğim kesildi. Adresimi yanlış yazıp adresime bir şirketin iş davetiyesini göndermişler. Haliyle iade olup işkura geri dönmüş. Bana gelen sms te davete katılmadığınız için ödeneğiniz kesildi diyor. Varmı bilgisi olan? Zaten iş bulamıyorum kötü duruma düştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appl33 -- 15 Ocak 2019; 23:49:55 >

• adresinin sisteme yanlış yazılması kimin hatası?
  • işe başla birader işsizlik maaşıyla geçinilirmi
  • Orada ki posta departmanının hatasıymış
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    Günübirlik işlerle geçinmeye çalışıyorum, düzenli iş bulamadım henüz
  • kestane filan sat baya para var.madem zor durumdasın gurur yapma.al bi araba geze geze kestane sat günlük 250-300 kazanırsın
    Kardeş sen neyin kafasındasın ? Gurur yapan kim? Ben ekmeğimin peşindeyim saçma sapan konuşma. Bişey sorduk bilgin varsa konuşursun,yoksa boş yapma
  • işte bu tavrın yüzünden fakirsin büyük ihtimalle
    Konuya katkın olsun biraz boş yapmayın
  • tebrik ederim bide dava sahibi olmuş oldun
  • Adresi yanlış giren kişiyi bul ve em.
    Üzüldüm bu arada umarım işlerin yoluna girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

tebrik ederim bide dava sahibi olmuş oldun
    Cok bos birisin.
  • Geçmiş olsun dostum.Şaşırmadım bu ülkede her şey gelir başına.
    Temizlik firmalarına özel güvenlik firmalarına falan bak.Eğer belgen yoksa bu boş vaktinde hemen bi silahlı özel güv.belgesi al.
  • bence işkura gidip konuşmayı deneyebilirsin. hata onlarda olduğu için destek olmaları lazım. ama ederler mi orası muamma. allah yardımcın olsun. umarım tez zamanda gönlüne göre bir iş bulursun.
  • ista1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Bursa nilüfer şubesinde ki memurlar öyle bilgisiz ki.

Daha bugün gittiğimde hepsi birbirine yönlendiriyor. Biraz sert çıkınca adam akıllı bilgi alabiliyorsun ancak. Adresimin yanlış yazılıp postalanması onların kusuru bunu kabul ediyorlar. Bana dilekçe doldurup evrak kayıta verdirdiler tekrar bağlanır dediler ama komisyona girmesi lazımmış. O kadar yavaş çalışıyorlar ki insanın delirmemesi elde değil.
  • e-devlet üzerinden çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına yazınca hemen dönüş yapıyorlar. orayı da deneyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.