Şimdi Ara

İstanbul/Bağcılar Fiber ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bağcılar merkez mahallesinde oturuyorum. İnternet hızım 1 mbit bile zar zor oluyor.TTNETi aradığımda arıza kaydı oluşturduk deyip geçiştiriyorlar. Altyapı ile ilgili sorunları oldugunu söylediler iyileştirme yapılmamış.
    Fiberin ne zaman geleceğini söylediğimde net birşey söylemiyorlar herhangi bir bilgisi olan varmı nerden öğrenebilirim nasıl çözüm bulabilirim şimdiden teşekkürler

• Fikrim yok ama 1 mbps bile çok kötü. Bölgenizde genel bir altyapı sorunu var anlaşılan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8mbps hıza ulaşanız bile yobaz beyinli kişilikler nasıl olsa adil kullanımı geçiyorsunuz diyip arıza kayıtlarını kapatırlar.
  • Bağlı olduğunuz müdürlüğe danışırsanız yardımcı olacaklardır.
  • Müdürlüğe gittim zaten fiberin ne zaman ulaşıcagını sordum geçiştirdiler bir cevap vermediler
  • Hocam Gayrettepe istanbul 2.bölge müdürlüğüne gidin kesin cevabı alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf37

Müdürlüğe gittim zaten fiberin ne zaman ulaşıcagını sordum geçiştirdiler bir cevap vermediler

Genelde onlarda bilmiyor ne olup bittiğini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ümraniye'de fiber internet?
    15 yıl önce açıldı
    İstanbul Kartal Airfiber Firması
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hocam Gayrettepe istanbul 2.bölge müdürlüğüne gidin kesin cevabı alırsınız.

Eminsen yarın giderim
  • Evet gidebilirsiniz.
  • aynı durumdayız, ben bu yüzden 3G'ye geçtim. Gebze için sadece toplu konutlara yatırım yapacaklarmış. diğer yerler 1 mbps sürünmeye devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

aynı durumdayız, ben bu yüzden 3G'ye geçtim. Gebze için sadece toplu konutlara yatırım yapacaklarmış. diğer yerler 1 mbps sürünmeye devam.

Düzelene kadar kanser edicek galiba beni
  • bizde mahmutbeydeyiz santrale 2 km uzakliktasınız diyorlar 8mbit paketten 4 mb aldiğimizda şükrediyoruz . TTnet bağcılar ofisindeki kadın altyapı hizmetleri devam ediyor, şuan istoç ta çok büyük çalışmalar oldu ordanda sizin tarafa gelir dedi .. bilemiyoruz bide şirket olarak kullanıyoruz siz düşünün 14 civarı bilgisayar 4 mbit..
  • İzmirde oturan tanıdık var , hat zayıflaması 39.5 aldıgı hız 8191 ulaşılabilir hız 11mbit civarıki bizde 36 38 hat zayıflamasına 6mbit sağlıyamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

İzmirde oturan tanıdık var , hat zayıflaması 39.5 aldıgı hız 8191 ulaşılabilir hız 11mbit civarıki bizde 36 38 hat zayıflamasına 6mbit sağlıyamıyorlar.

Nerde oturuyosunuz hocam benim 49.5 zayıflama ile 5120 görünüyor ulaşabilir hız 9216
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA.67

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

İzmirde oturan tanıdık var , hat zayıflaması 39.5 aldıgı hız 8191 ulaşılabilir hız 11mbit civarıki bizde 36 38 hat zayıflamasına 6mbit sağlıyamıyorlar.

Nerde oturuyosunuz hocam benim 49.5 zayıflama ile 5120 görünüyor ulaşabilir hız 9216

İstanbul bayrampaşa.

Dostum hat değerlerini bulursam koyucamda.

Hızım 8192 modeme ulaşıyor./ 11 12mbit ulaşılabilirde geziyordu.

Fakat 3 4 aydır 5991 e zar zor sabitlettim santral desteklemiyor diyorlar 2 yıldır aynı bölgede 8mbit kullanıyorum şimdi desteklemiyor. 80 TL telefon faturası gelmiş %88lik kısmı ttnetle aramda geçen konusmadan.

Forumdestekten mesaj attım aramışlar uyuyordum o saatte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 22 Nisan 2013; 13:41:40 >

• @uA.67

Bu benim hattımın 2ay önceki değerleri.

9415 teykenki değerlere bakalım.

Buda ttnetin kıyak geçmesi heralde 56kbit verecek utanmasalar.

Giden snrye dikkat et..

1 2 aylık değerler cok değil. Ama gel gelelimki şimdi 6mbiti zor alıyor ve 8mbiti kaldırmıyormuş hattımız , aradım iptal edin diye tekrardan geri ulaştım hız 8191.. söz yok 1 hafta geçti hız 4096dı 5991e sabitlettik zorlaya zorlaya şimdi 8 9mbit ulaşılabilir var ama hala vermiyorlar..

• Benimde snr ye baksana hocam

Sözde 5120 anlayacağın, santrale 2,5km uzaklıktayım bi tane dolap kurmadılar köye

@ LightningRaven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrVADER -- 22 Nisan 2013; 14:07:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA.67

Benimde snr ye baksana hocam

Sözde 5120 anlayacağın, santrale 2,5km uzaklıktayım bi tane dolap kurmadılar köye

Köye fiber çekerler caddeye bakır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.