Şimdi Ara

İSTANBUL / ÇEKMEKÖY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buraya dusenlere elimden geldiğince yardımcı olurum, sorularınızı bu baslıktan sorabilirsiniz...

• seni allah gönderdi kardeşim. :) bana uzun dönem çıktı. şöyle kabaca bi anlatıversen de kafa olarak bi hazırlasak kendimizi.:)
  • bana da hava savunma okulu yedek subay cikti...

egitim suremiz ne kadar? egitim bitince gidecegimiz yerler neresi? RHEİNMETALL tk. kmt. yazıyor bende, bu silahı mı kullanacagim?
  • şimdi ne sorsam ki? eğitim sürecini, kantinini, yemeklerini falan... rahat bi yer mi diyim en basitinden?
  • Öncelikle sunu soyleyeyim ben burada kısa donem olarak yapıyorum askerliği. Su an yanımda 319 uzun donem olarak gelen ve burada kalan bir astek var yani yanımdaki bilgisayarda oturuyor aslında o daha iyi yanıtlar sorularınızı neyse, buradakilerin coğu dağıldı kıbrıs vs gibi yerlere... Bildiğim kadarıyla bir silah secip onun eğitimlerini alacaksınız , soyle soyleyeyim 2.5 ay boyunca sabahın korunden aksama kadar sadece yemek yerken oturacaksın hep eğitimle gececek gunleriniz, simdiden allah kolaylık versin diyeyim. Yemek konusuna gelince ozel yemek sirketi vardı yemekler iyi cıkıyordu fakat gecen ay sirket iflas etti ve yemekleri askerler yapıyor ve hemen hemen hep aynı yemekler cıkıyor, yeni şirket glecek diyorlar ama heralde buraya gelmez. Cunku burası onumuzdeki aylarda tasınacak muhtemelen sizde gideceksiniz acemiliğiniz bitmeden ama belli olmaz kesin birşey soylemeyeyim. Kantin konusuna gelince askeri malzeme olarak burada hersey var ve ucuz dısarıdan alıpta gelmeyın sakın, bosuna tasımayın, ayrıca pidecide var yemekleri beğenmezseniz takılabilirsiniz ama cok sıra oluyor genelede. Aklıma gelenler boyle baska sorunuz varsa ozelden sorun cunku askeriye olduğu için burası bilgileri net ortamında anlatmak istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan450 -- 10 Nisan 2008; 13:49:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: volkan450

Öncelikle sunu soyleyeyim ben burada kısa donem olarak yapıyorum askerliği. Su an yanımda 319 uzun donem olarak gelen ve burada kalan bir astek var yani yanımdaki bilgisayarda oturuyor aslında o daha iyi yanıtlar sorularınızı neyse, buradakilerin coğu dağıldı kıbrıs vs gibi yerlere... Bildiğim kadarıyla bir silah secip onun eğitimlerini alacaksınız , soyle soyleyeyim 2.5 ay boyunca sabahın korunden aksama kadar sadece yemek yerken oturacaksın hep eğitimle gececek gunleriniz, simdiden allah kolaylık versin diyeyim. Yemek konusuna gelince ozel yemek sirketi vardı yemekler iyi cıkıyordu fakat gecen ay sirket iflas etti ve yemekleri askerler yapıyor ve hemen hemen hep aynı yemekler cıkıyor, yeni şirket glecek diyorlar ama heralde buraya gelmez. Cunku burası onumuzdeki aylarda tasınacak muhtemelen sizde gideceksiniz acemiliğiniz bitmeden ama belli olmaz kesin birşey soylemeyeyim. Kantin konusuna gelince askeri malzeme olarak burada hersey var ve ucuz dısarıdan alıpta gelmeyın sakın, bosuna tasımayın, ayrıca pidecide var yemekleri beğenmezseniz takılabilirsiniz ama cok sıra oluyor genelede. Aklıma gelenler boyle baska sorunuz varsa ozelden sorun cunku askeriye olduğu için burası bilgileri net ortamında anlatmak istemem.

çok teşekkürler.:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Isparta
    17 yıl önce açıldı
    Ankara-Eskişehir arası
    14 yıl önce açıldı
    Ankara
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.