Şimdi Ara

Istanbul cok zor ve masraflı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aileme istanbul bogazicine gitmek istiyorum diyorum her dediğimde ankarada kal sana ev tutalim falan diyorlar hep böyle uyduruk bahane üretip duruyorlar. Her istanbul dedigimde deprem olacak, soytari cok, 2023 de ulkenin durumu belli olmaz bizimle dur, kiralar pahali falan böyle şeyler diyip duruyorlar ben anlamadim gercekten cok mu sıkıntılı istanbul bu arada ailem korumacı bi aile bence beni baskıda tutmak icin cabaliyolar gibi geliyo da bi fikrinizi alayim dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankara'da kalırsan hep Bi bağımlı oldugun yer olacak. ekonomik olarak Bi tık rahattır sonuçta Ankara'da evden okula gitmicen gezcrn içcen falan. eğer istnabul olmazsa eskisehiride dusunebilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstanbul ankara kadar güzel bir şehir değil ama istanbul ankaradan daha güzel bir şehir?
    Ankarada kalırsan lise 5 olarak devam edersin eve kız atarsın baban yazar sürpriz yapmaya geldik diye ama istanbulda okulun playbpyu da olsan haberleri olmaz bence şehir dışının zevkini vermez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şehir dışı net

• Ankara'da kira ne kadar ki?

• Ev tutma olayına inanırsan ölürsün evlat

• Evet çok masraflı aylık 7 8k gözden çıkarman lazım kyk olmazsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5k yapmak çok mu zor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maddi durumunuz yerindeyse kesinlikle şehir dışına çıkılmalı bence

• "Araba alırız sana kuzum ev de tutariz gidip gelirsin hem harcligin da cebinde kalir"
    Sihirli cümle hocam inanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 17 Temmuz 2022; 13:11:44 >
  • Ahahahh

• bogazici oluyorsa deger bence, ailenin ekonomik durumunu bilmiyorum fakat, ekonomi kötü su an kyk yurdu çıkarsa çok da zorlanmazsın. ama şöyle bir şey var aile evinde ekonomik olarak rahat olursun fakat sosyal hayatın nasıl olur bilemem, korumacı ailem var diyosun eve giriş çıkış saatiydi osuydu busuydu darlayabilirler bilmiyorum. ekonomik olarak istanbulda okumanın izmirde, ankarada (aile evi dışında) okumaktan pek bir farkı yok bence ulaşım yemek vs. olarak bakıyorum..

• eve kız at kız hamile kalsın kızın abisi de seni .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekonomist999 -- 17 Temmuz 2022; 13:40:48 >
  • Kız niye hamile kalsın yav kalırsa da evlenirsiniz işte ne güzel fırsat

• balon takarız oda olmadı 130 kusur liralık icat var

• 2023bakani kullanıcısına yanıt

balona çok güvenme patlak çıkabilir :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.