Arkadaşlar, Temmuz ayında -konaklama, araç kiralama vs tamamlamış olmak üzere- 3 günlük bir gezme sürem olacak. Ailem ile beraber gezmeye değer yerleri sıralar mısınız? Ataşehir'de kalacağız ama araç olacak ve iyi plânlanmış bir güzergâh sırasına göre gerçekten ama gerçekten gezmeye değer yerleri sıralamanızı istiyorum. AVM vs önermezseniz sevinirim. |
İstanbul'da 3 günde gezilmeye değer yerler?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Maltepe sahil, cadde bostan sahil, moda sahil rotası
kadıköy çarşı, vapurla beşiktaş, nişantaşı, taksim rotası
kadıköy vapur-eminönü çarşı rotası
vapurla uzun boğaz turu rotası
orman istiyorsan beykoz taraflarında iyi yerler var.
adalar turu
müzelere çok gitmedim ama Rahmi Koç Müzesi ve miniatürk çok popüler 2 yer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3DCA2A8C8 -- 28 Haziran 2023; 17:52:23 > -
Emeğinize sağlık. Araç kiraladığım için deniz yolu rotasına girmem biraz zor olur ama onun dışında sahil rotalarınız çok iyi oldu. Not edeceğim.
-
istanbulu istanbul yapan şey boğaz olduğu için mutlaka vapurla boğazı görmek gerek.
www.sehirhatlari.istanbul
Şehir Hatları Vapur Seferleri İç Hatlarhttps://www.sehirhatlari.istanbul/tr/seferler/ic-hatlar -
anadolu ile avrupayı ayırın.
araçla istanbul.. sakın!!!
bunlar yürüme rotalarıdır. istanbul yürümeden gezilmez.
metroyla kadıköye gelin. vapurla eminönüne geçin, çevreyi gezin,
tramway yolunu yukarı doğru(sol) takip edin, kapalı çarşıya kadar gelin, ordan arkadan
süleymaniyeye geçin. ordan aşağı inip sola balata geçin.
en son eminönüne gelip geri döneblirsiniz.
yada köprüyü geçip, karaköydeki kafelerde veya galaportta oturabilirsiniz
2.gün kadıköyden adalar(büyük) yaparsınız.
3.gün kadıköysahilde yürüyebilirsiniz yada kalan adaları gezebilirsiniz.
boğaz turu önermem.
ibb nin mobil uygulaması var. online kart var galiba.
hemde çok avantajlı olur.
-
Ben İstanbul da araba ile hiç bir yere gitmem, tüm zamnını çalan birşey. Metro/Metrobüs gerekli olan her yere yeter.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar söz konusu ailem yaşları sebebi ile otomobil dışında gezdiremeyeceğim durumdalar. Bu açıdan dolayı ben süreceğim onlar izleyecek. Buna göre bir plân yapmaya çalışıyorum. Yemeğidir, aracı park edip kısa mesafe yürüyüştür buna okey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman allah sabır versin :)
bu konu beni aşar :)
-
İstanbul trafiğinde saatlerce bir yere gitmeye çabalarken, gezmekten daha çok yorgunluk ve stres oluşur.
Tecrübe edince göreceksiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar araba ile kafama göre bir sahil rotası oluşturdum. Araçtan sadece yemek için ineceğiz.
Aşağıda yer alan rotaya göre aile ile beraber yemek yiyebileceğimiz mekân ve farklı tatlar önerilerinize açığım.
Başlangıç:
-Caddebostan Sahili
-Moda Sahili
-Üsküdar Sahili
-Kuzguncuk
-Beylerbeyi
-Çengelköy
-Kuleli
-Vaniköy
-Kandilli
-Küçüksu
-Sabancı Öğretmenevi
-Otağtepe
-Kanlıca
Son
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X