Bildirim
İstanbul da araç gösterebilecek yer tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yetkili servis icinse avek var tekstil kentte cok yakin. Onun haricinde normal servisler ise dunya kadar. Ozellikle topkapi teknik oto var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternetten baktım. Topkapı teknik oto sanayi sitesi olarak var. Topkapı teknik oto olarak ayrıca iş yerimi var
Hayir teknik oto Sanayi Sitesi orada ne ararsan var servis babinda. Ancak ben yerinde olsam aveke veya bosh servisleri var onlar daha iyi. Araba bu sonra pişman olursun. Ortalik ip.. dolu Afedersin.
araba almadan önce kocasinan oto sanayiye götürmüştüm adamlar yalan yanlış bakıp 100 tl istemişti, zor kaza 70 tl vermiştim,
adam şarj bilyası, triger değişmesi lazım dedi,
arabayı satın aldıktan sonra elektrikçiye götürdüm arabayı şarj bilyası dışında her yerinden arıza çıktı,
şarj bilyası nasıl usta dedim, baktı bişey yok dedi.
sonra motor ustasına götürdüm trigeri sordum, kapağı ses yapıyor dedi kapağı esnetti ses gitti, kayış sağlam,
velhasıl kelam bilmediğin ustaya götürmenle götürmemen arasında bir fark yok,
adam gibi işini profesyonel yapan bir yere götüreceksen götür yoksa ustalara boşa baktırma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 22 Temmuz 2015; 6:00:11 > -
Sanayiye oraya buraya götüreceğinize ya yetkili servise gidin yada otorapor gibi bu işi profesyonelce yapan yerlere gidin.
Sanayide oraya buraya gösterip de pişman olan çok duyuyoruz. Sonra sizde burada şöyle oldu böyle oldu kandirildim diye konu açmayın adam gibi bi yere götürüp bakıtin.
Yetkili servis daha iyi bu konuda
Bilgisayarları tam okuyor.
Parçalardan daha iyi anlıyorlar. -
Sağolun arkadaşlar fikirler için. Konuyu da bu yüzden açtım. Yaşadığım şehirde olsa sorun değil, ama istanbul gibi bir yerde Orada yaşayanlardan fikir almak en iyisi. Zaten niyetim işini ciddi yapan bir yere gitmek. Bosch serviside aklımda tutayım. İyi olur.
Yetkili Servise götürebilirsiniz, kaporta motor durumu vb. içinse Bostancı'da Oto Rapor var ekspertiz işi yapıyorlar ve 1 numaralar. -
Bağcılar da oto sanayi sitesi içinde tekstilkent karşısı umran oto expertiz var.http://www.umranoto.com.tr/iletisim Ben aracımı satarken alıcı burada göstermişti. Dedikleri doğruydu. Yetkili servisler genelde ekpertiz hizmeti vermiyorlar. Gitmeden önce mutlaka arayıp sorun. Verenler ise rapor vermezler sadece ustası genel olarak bakar ve sözlü olarak söyler. -
Cevap için teşekkür arkadaşlar. Araç işi olmadı maalesef, yine de yardımlarınız için sağolun.
son günlerde motorlu araçlar bölümünün iyice suyu çıktı. liseliler hayal dünyasından konu açıp duruyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: leonidas26
son günlerde motorlu araçlar bölümünün iyice suyu çıktı. liseliler hayal dünyasından konu açıp duruyorlar.
Bilip bilmeden yorum yapıp komik duruma düşme. 2007 den beri bu forumdayim. Profilim açık. Önce bir bak sonra yorum yapmaya çalış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X