Şimdi Ara

İSTANBUL'DA CORT NERDEN BULURUM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstiklal ve civarı olursa sevinirim????cort marka bass gitar alıcam cort fivestring

• tel sihirbazıne iş yarıyor kullanan varmı??? menunmusunuz???
  • cort gitarların yetkili satıcısı senkop(beyoğlu tünelde) oradan alabilirsin ancak ben gitarımı yine tünelde barok müzikten aldım distrübitörden getirtildi baya da ucuza gelmişti senkop kazık biraz [cort un türkiye distrübitörü 4C]
  • ucuza aldım dediğim de şudur: senkop un 420dolar dediği cort c4 ü hemen almaya karar vermedim biraz dolaştım barok müzikte saolsn ordaki abi o model bizde yok ama distrübitöre bir sorayım dedi ve gitarım geldi 330dolara aldım ama şansaydı bu tabi senkop kadar acımasızca kar koymadı üstüne
  • baba saolasın ana tercih yapamıom ben sen ne önerirsin ucuz bişiler bakıorum ama kaliteli olsun diom ???!!!!
  • pm ile verdiğin linke bakarsak sen jazz gitar arıyosun o zaman benim cort c4 ü öneremicem jazz gitarlar hakkında bi bilgim yok?
  • walla ne aradığımı bende pek kestiremiomkullandığım gitar çok eskiydi şimdi daha ii bişiler alıım diom ama bilmiom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak bütçen böle 400-500ytl arasındaysa kurban-çilekeş falan takılıyomuşsunuz zaten ben cort c4 ümden memnunum çok gitar öretmenimin tavsiyesiyle seçtim ben zaten kendisi epica nın eski gitaristi bence bi yerde dene beğenirsen alırsın
  • ama 5telli arıyomuşsun o zaman cort c5 param var diyosan cort b5 çok param var diyosan da cort a serisinden bi gitar alabilrsin a6 benim hayalimdir mesela jazz çalmicaksan sakın gb serisine bulaşma zaten sesi tatmin etmez...
  • saolsın çok saol bi sen yardımcı oldun ama bişi daha varkı ben daha makul bişiler bulabilirmiyim?maddi durum kasıonaapalım emekli çocuğyuz biz
  • ne kadar makul mesela
  • walla ben 250 ytl en fazla 400 ytl arası bişiler istiom en fazla o kadar zatenbi de hocandan bi imza istesemçok şey mi isterimşimdi yokm ben abi sen bana pm bırak ben bakayım saol çok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoBan -- 15 Ocak 2006 13:17:01 >
  • barok müzikten ben 440ytl ye cort c4 almıştm 550ytl yken normal fiyatı aynı şey sana olur mu bilemem aslında o zamandan beri fiyatların da düşmüş olması lazım biraz distrübitörden sordurtmuştu oradan gelmişti zaten anlatmıştım ama işte o çevrede veremem diyosan cort action bass diye bişe var 4telli ve 5tellisi var bi çok insana göre(ben denemedim sadece gördüm) sesi çok tatmin edici düzeyde değil ve başlangıç için iyi ama sonradan elden çıkarılmak istenen bi gitar.bunun yanında görünüşü baya hoş ama bi yerden sonra gitar parçalanıo diyolar abartı mı bilmiyorum çok sağlam olmadığı söyleniyo.Ama bazıları gerçekten iyi çıkabiliyomuş bunun için de denemek gerektiğinden bahsediliyo.
    Ben gitar hocama bunu danıştığımda cort actionlar bi yerden sonra bize yeterli gelmicek o yüzden artisan serilerine bakalm(cort a-b-c serileri) demişti bunun karşılığında fiyat/performans olarak c4 ü beğendi ve ona karar verdik(c4 lerin de bi kısmında elektrik çarpması problemi oluyomş ama o bana şimdiye kadar 1kez oldu o da hafiften bi cıss çok korkulcak bişe yok:P) ve şu an gitarıma bakıp bakıp hmm çok güzelmiş ben de mi alsam diyo
    Kısaca bence git dolaş gitarları dene kulağına sesi ergonomisi hoş geliyosa alırsın ama ben olsam artisan serilerini almak için biraz daha para biriktirirdim ve öyle de yaptım.Bu arada almadan önce tünel i alt üst et senkoptan alsam kazığın büyüğünü yemiştim ben her yeri gezdim karlı çıktım.Ne zaman nerden şans bulcaını fazla bilemiosn karşına çıkabiliyo

not:ben de emekli çocuuyum hala bi amfim bile yok[emrah.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurz -- 15 Ocak 2006 13:22:48 >

• anfi bi hayal benim içindeama bi gün bende bi laney alcamc4 harikaymış bu arada resimlerine bktım nazar değmesinacele etememeye çalışıom ama eski gitardan baya bi baydım hemen alayımda çalayım diorum.bütün tatil gezcem en sonunda karar vemeyi düşünüom.markalı olsun istedim bunları içinde en uygunuda cort zaten.ne kadar ucuza bulursam o kadar iyi!birsürü gitar buldum ama iş görmez adam dandik bi gitar gösterio dioki"bu fendern alt markasıdır"bakıosun gitara fender bu kadarmı göçtü diedaha avntajlı olcak cort almak sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.