https://www.metro.istanbul/YolcuHizmetleri/AgHaritalari Şu metroya bakınca bile hiçbir şey anlamadım, sıkışıklığı, trafiği, riskleri ve özellikle kiraları da çok fazla buraya gelsem işin içinden çıkamazdım. Tek avantajı sahil ve gezilecek çok yer olması yoksa aynı çarşı vs Ankarada da var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul'da nasıl yaşanılıyor?
-
-
Angara'dan devam.
-
tutup da her otobüs hattını falan bilmene gerek yok bilmen gereken 3 tane metro var yenikapı ,kadıköy metrosu, hacıosmanlı bir de. O kadar karışık değil abartmayın 1 günde çözülüyor
-
Navigasyon varken bilmeye ne gerek var anlamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbullu adam da bilmiyo ki aw kendi güzergahı dısında acıp internetten bakıyp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya öyle değil mesela bana istanbuldan iş teklifi geldi ilk gitsem kutucuk evler 15k, trafiği ayrı dert, deprem riski ayrı dert falan
Ya zamanında istanbulda evin (sıkış sıkış olan binalar da değil uzak ama 3 4 katlı ev tarzında)falan olacak ya da aylık 70 80k maaşın olacak ki bu da trafiği çözmeye yetmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 14 Eylül 2023; 12:27:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbul çok sıkıntılı bi hal aldı. yurt çıkıyor çıkan yurt okula git gel 4-5 saat. eve çıksan ateş pahası. maaşın olsa çalışsan bile tek başına barınma zor.
tabi bu erkekler için geçerli. en güzel konumlardaki en yeni yurtlar hep kız kyk yurdu. kız bi öğrenci istanbul'da barınma olarak pek sıkıntı çekmez.
-
Ayda 100k gelirin yoksa istanbulda sürünürsün. 35-40k ile öğrenci hayatı yaşarsın.
-
Guzel sehir ya. Bu metro olayi da direkt çözülüyor aslında 1 2 defa kullanınca. Mülteci, Arap nüfusu fazla gibi ama o biraz sıkıntı olabilir
Metro olayı İstanbul'un en basit olayı hocam merak etme. Büyük bir + bu arada M2 ve Marmaray
-
Bounlu zengin adam ne anlar la gecim sikintisindan
Up
Navigasyon bazen (%25 ihtimal) yanlış yol gösteriyor.
-
Her yere navigasyonla gidiyorum bir kere yanıltmadı belki kesin konumlarda yanıltabilir ama toplu taşımada yanıltmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-248FD7843 -- 15 Eylül 2023; 21:26:2 >
Citymapper ya da moovit indirin toplu taşıma kullanımı tabanlı uygulamalar hangi metrolar hangi otobüsler vs. kullanılıyor öğrenebiliyorsunuz gideceğiniz yerin ismini yazıp. Citymapper bazı uçkur noktalarda sıkıntı çıkarabiliyor o açıdan moovit bazen daha iyi olabiliyor.
-
her yerde öyle kızlar için ne bu ayrıcalık anlamadım. İzmirde de durum böyle
Bence Yaşayanlar yaşadığıni sanıyor ama bu yaşamak değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escapes_ -- 15 Eylül 2023; 22:28:14 >
Ben Ankarada her gün 2 aktarma yapınca harap oluyorum daha fazlasını düşünemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 4 Ekim 2023; 23:39:49 >
Yaşamıyoruz,nefes alıp veriyoruz aynı şey değil ikisi
-
Çekilmez abi burası
Ha Ankarada da trafik var ama bunun sebebi gelişmek bilemeyen metrolar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İstanbullu adam da bilmiyo ki aw kendi güzergahı dısında acıp internetten bakıyp
|
Navigasyon varken bilmeye ne gerek var anlamadım
|
istanbul çok sıkıntılı bi hal aldı. yurt çıkıyor çıkan yurt okula git gel 4-5 saat. eve çıksan ateş pahası. maaşın olsa çalışsan bile tek başına barınma zor. tabi bu erkekler için geçerli. en güzel konumlardaki en yeni yurtlar hep kız kyk yurdu. kız bi öğrenci istanbul'da barınma olarak pek sıkıntı çekmez. |
Benzer içerikler
- concerta sicile işler mi
- analitik geometri fasikül önerisi
- asistan doktor maaşı
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
- dershane kayıt sildirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X