Şimdi Ara

İstanbul'da Öğrenci Akbiline Yaş Sınırı Getirildi: 30 Yaş Üstüne Sadece Yüzde 10 İndirim Olacak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
1
Favori
6.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 30'undan sonra utancımdan normal akbile geçtim. Hala okuyorum ve zamma kadar da öğrenciliğim vardı. Ancak ne gerek var abi. Eşek kadar adamım, 40binlira maaş alıyorum. Yetmiyor ancak milletin de hakkına gasp edemem.

• Tanıdığım bir çok kişi çocuğunun veya ucuz ulaşım için okuduğu okulun öğrenci kartıyla gidiyor. Bir çok kişi dememe bakmayın hemen hemen herkes bu yolu kullanıyor. Zaten 30 undan sonra hala okuyorsa bir zahmet hiç okumasın artık hayata atılma vakti gelmiştir.

• Iyi yaptilar. Keske emeklilere de gunde 2 yolculuk sonra 50% indirim verse.

Bosbos gezenler yuzunden bu insanlarin yukunu normal odeyenler cekiyor. 30 yas bile fazla bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvarez -- 12 Temmuz 2024; 19:42:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 una kadar meslek sahibi olamayan 60 na kadar pek olamaz zaten boş gezenin boş kalfasıdır çoğu çalışmak istemeyip,okuyommm ben yeaaaa diyen tayfa çoğu,bir kısmıda iş yerinde yükselmek için sonradan okuyor onların zaten parası maaşı var.

şu anakart saçmalığınıda kaldırsınlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Temmuz 2024; 20:9:16 >
  • Bu nerede yazıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • billy brown kullanıcısına yanıt

Hocam ne saçmalıyorsun? Devlete harç ödüyorum, belediyeye her ay öğrenci abonman ücreti ödüyorum ne hak yemesinden bahsediyosun sonuç olarak bu hakkı bana kendileri tanımış bir bedel biçmiş! gören de bedava seyahat ediyoruz sanacak.

• 40 yasinda emekli olunan ulkede 30 yasinda ogrenci olmaz. Dogru karar.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

40 yaşında emekli olduğuna inanıyorsun da öğrenci olunacağına mı inanmıyorsun aklınıza turp suyu..

İstanbul'da Öğrenci Akbiline Yaş Sınırı Getirildi: 30 Yaş Üstüne Sadece Yüzde 10 İndirim Olacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 13 Temmuz 2024; 21:13:45 >
  • Svideoz kullanıcısına yanıt

60 yaşında da öğrenci olunur ama devlet, belediye her öğrenciye kıyak geçmek zorunda değil. Bir de belli yaştan sonraki öğrencilik keyfe keder öğrencilik olur. Otobüs kartında öğrenci tarifesine İhtiyaç duyacak biri o yaşta öğrenci olmaz genelde. İstisnalar vardır ama suistimaller daha fazladır. Bu kararı destekliyorum ama eksik buluyorum. Başka iptalleri de olmalı.

• İstanbul nimet nimet

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun yerine açık öğretim sistem dışı kalabilirdi, millet öğrenci olmak için açık öğretim okuyor, bizim burda otobüse basılan kartların %80i öğrenci, 40 yaşındaki adam öğrenci kartı basıyor

Bir de mahalle akpli olunca insanlar ibb ye gitmesin de devlete gitsin diye özel olarak açık öğretim kaydı yaptı

Yaş limiti anlamsız sonuç olarak, en azından lisansüstü okuyanlar öğrenci olmalıydı

• İETT yada farklı bir kurum bu tür hizmetlerin bedelini ödeyemiyor ve bunu diğer vatandaşların sırtına yüklüyorsa vermesin bu hizmeti. İster öğrenci olsun ister yaşlı olsun ben neden ödüyorum bu kişilerin ulaşım masrafını?

• Yaş sınırı 35 olmalı

• Svideoz kullanıcısına yanıt

onun kocası emekli kendide emeklidir kimbilir ne malı mülküde vardır,hırs için okuyor onlar benim yengemde 54 yaşında üni bitirdi ama datçada yazlıkları bile var gelirleride o biçim ona ne indirimi?

18-21 yaşında işi ve 5 kuruşu olmayan aileden harçlıkla geçinen gençlerlemi kıyaslıyon bunları.

30 yaşına gelmiş bir baltaya sap olamamış birine koca adama devletin bakması saçmalık zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Temmuz 2024; 12:49:4 >
  • ücretsiz ulaşım kartı dediğin 65 yaş üstü engelli kartı ve çocuğun 4 yaşa kadar anne kartı başka ücretsiz kart mı var 65 yaş kartını bende saçma buluyorum ama çoğu şehirde var bu olay engelli bireyin elinden ücretsiz kartımı alacaksınız kim kullanıyor başkada ücretsiz kart yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 14 Temmuz 2024; 12:53:38 >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    dur üstad, "bir sebep çıkarsak da chp'ye laf çaksak" diyen onlarca gizli ampulün önünü hemen kesme. biraz hır gür yapıp rahatlasınlar, ilk seçimde yolcudur abbas, bağlasan durmaz bunlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.