Şimdi Ara

İstanbul'dan Assos'a en az maliyetle gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Hafta sonu Assos'a gidelim diyoruz. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Şimdi ihtimaller şöyle;

-Aracım benzinli olduğu için körfez dolaşmak bana mantıksız. Kaldı ki devamında Balıkesir'e ulaşmak da uzun.
    -Tekirdağ üzerinden Gelibolu yapsam orada Cuma akşamları felaket bir gemi sırası oluyor.
    -Osmangazi'den geçsem devamında yeni İzmir yolunu kullansam yaklaşık 200 lira vereceğim toplamda.
    -Eskihisar-Topçular seçeneğini bilmiyorum.
    -Bir diğeri Osmangazi'den geçip sonra normal yola bağlanarak Bandırma üzerinden Lapseki'ye geçerek gitmek bu yoldan da tam emin değilim.

Not; navigasyon tabi ki kısa yol olarak yeni otobanı gösteriyor..

Siz değerli hocalarımdan tecrübelerini aktarmalarını rica edeceğim. Teşekkürler şimdiden.

• Merhaba;

yaklaşık 5 senedir her yaz assos'da kamp kuran biri olarak benim kullandığım güzergah: İstanbul-eceabat(Feribot ile)çanakkale'ye geçiş ordan assos'a inmek. Ortalama 100-110 km hızla feribot dahil 5 saatte gidersiniz. Assos ile ilgili başka bir bilgiye ihtiyaç duyarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olabilirim.

İyi akşamlar.
  • Bandırma Lapseki mantıklı değil
    Bence feribot ile topçular a geçip oradan hiç otobana girmeden Yalova Bursa Balıkesir Edremit Assos yapmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dhüngör kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Tekrar araştırdım şöyle yapmayı planlıyorum o zaman. Cumartesi sabaha karşı 4-5 gibi çıkıp söylediğiniz güzergahta gitmek mantıklı olacak. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Hocam bu güzergah trafik varsa gündeme geliyor. Yoksa Tekirdağ üzerinden sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.