Şimdi Ara

İstanbul diş mi Ege diş mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki üniversiteyede gidebiliyorum ama cok kararsızım bana bu üniversiteler hakkında (hocaları, eğitimi, vs.) ,hangi şehirde yaşamak daha kolay.Üniversiteyi bitirdiğimde özel bir hastanede calısmak istiyorum özel hastelerde bu iki üniversiteden herhangi birine gitsem tercihlerinde önemli bir değişiklik olur mu.

lütfen bu üniversiteleri okuyanlar cevaplandırsın.

• Merhaba.
    Öncelikle söylediğin iki üniversite karşılaştırılamaz.. İstanbul Üniversitesi Türkiyenin en iyilerinden biridir, Ege Üniversiteside iyidir ama istanbul kadar değildir..

İstanbul'da hayat pahalıdır, izmir güzel yerdir ama istanbul'a göre daha yaşamı kolay bir şehirdir.

Eğer imkanın iyiyse ve hayalinde varsa ben sana istanbul dişi tavsiye ederim
  • ikisi de aynı bok ne farkeder bitirince biri OXFORD a mı gönderecek
  • İşte istanbul ege'den ne kadar iyi ben onu merak ediyorum tek duydugum istanbulda cok büyük bir hastanenin oldugu şimdirandevu almaya kalksan seneye yer veriyorlarmış tamam bu iyi bir şey pratiklik açısından ama ege üniversitesininde hastanesi bu kadar kalabalık olmasada o da hatırı sayılır sayıda hasta çekiyor.Bundan başka ne gibi avantajları var detaylı bilgi verirseniz sevinirim .Geçmesi kolaymış onu duydum istanbul hakkında (Eşeği bağlasan geçiyor diyorla )
  • yok mu okuyan koskoca forumda ?
  • up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EGE TIP GELİR Mİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.