Şimdi Ara

İstanbul Dışında Fen Lisesi Okumak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 14 yaşındayım yeni sistem olan Teog'un 2. kısmına gireceğim.İlkinden 14 yanlış yaptım 420 küsür puan alıyorum 2. kısım ve 6-7-8. sınıfların not ortalaması hariç.2. kısıma çalışıyorum ve yanlış sayımı en fazla 10 olmasını istiyorum ve tabi buna ek 6-7-8. sınıf ortalamarıda girince 445 450 küsür civarına çıkıyor tahmini hesabıma göre puanım.İstanbul dışında Fen Lisesi okusam nasıl olur ? Veya Şile Dr.Vasıf Topçu Fen Lisesi'ne mi gitsem ?

Teog ders puanlarım ise (100 üzerinden) ;

Matematik 77,7778
    Fen 73,6842
    Türkçe 85
    Din 90
    İnkılap 100
    İngilizce 100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erenkhan -- 15 Mart 2014; 2:03:11 >

• Beşiktaş Anadolu Lisesi Haydarpaşa Lisesi

gibi anadolu lıselerı bırcok fen lıselerınden daha ıyı sonuclar cıkarır.her genç icin lıse donemı onemlidir ergenlık cagına denk gelır bu donem aılemım yanında kalman ve kendı tanımaya basladıgın bu donemı aılenın gozetımı altında gecırmen senın ruhsal gelısımın ıcın daha faydalıdır.

Ayrıca fenlıselerıne gıren ygs-lys dede en ıyı yerlerı kapıyor dıye bır sey yok .bır cok tıp fakultesınde ve bellı baslı unılerın muh. fakultelerınde anadolu lıselıler vardır .
    sen nerde olursan ol,oldugun yerın ilk sınıfına gecmeye yuksek gayret et ve ardından yetenegıne gore bılım olımpıyatlarına gırmek ıcın cok calıs bunlar sana sınavda sana ektra puan ve ıyı bır yer .unıde (burs) unıversıtede ıyı bır gelecek sunar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumtem38 -- 15 Mart 2014; 10:59:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumtem38

Beşiktaş Anadolu Lisesi Haydarpaşa Lisesi

gibi anadolu lıselerı bırcok fen lıselerınden daha ıyı sonuclar cıkarır.her genç icin lıse donemı onemlidir ergenlık cagına denk gelır bu donem aılemım yanında kalman ve kendı tanımaya basladıgın bu donemı aılenın gozetımı altında gecırmen senın ruhsal gelısımın ıcın daha faydalıdır.

Ayrıca fenlıselerıne gıren ygs-lys dede en ıyı yerlerı kapıyor dıye bır sey yok .bır cok tıp fakultesınde ve bellı baslı unılerın muh. fakultelerınde anadolu lıselıler vardır .
    sen nerde olursan ol,oldugun yerın ilk sınıfına gecmeye yuksek gayret et ve ardından yetenegıne gore bılım olımpıyatlarına gırmek ıcın cok calıs bunlar sana sınavda sana ektra puan ve ıyı bır yer .unıde (burs) unıversıtede ıyı bır gelecek sunar

Haklısında abi Beşiktaş'a puanım yetse oraya giderim zaten yada belki bir ihtimal Haydar Paşa'yı tuttururum.Kararsızlık içindeyim çok

• Erenkhan E kullanıcısına yanıt
    Duzenlı calısıp eksıklerını gıdermelisin.hem bu ısı kafaya takıp 10 yanlısa dusurmem lazım dıyorsun hemde bu puanlarda seyretmen senın aslında tam olarak dogru calısmadıgını gosterır..Duzenlı ve dogru calışsan boyle bır sıkıntılı halın olmaz.
    ınsan eksıgının neler oldugu bılır!(hepsini bılıyormusun) calısması gereken konunun hangi gun hangi saatlerinde calısacagı aklında yazar masasında yazar annen babam bu gun cuma bızım cocuk matematık calısıyordur derler her sey bu kadar acık olmalı ve acıktır..
    Sana verılen testlerı gırdıgın genel sınavları ortaya dök
    hangı sınavda hangı yanlıs ve bosların hangı konudan geldıgını cıkar.
    Bir KARA KAPLI defterın olsun ona yazmalısın,hepsını cıkar asla kendını avutma kandırma nekadar ki kendınle barısık bu donemi gecirirsin ozaman okadar basarı gelir...
    Hocalarına danısmaktan cekınme denemelerdeki soruların cevaplarını kırmızı kalemle ustllerıne coz her ay bır hafta sonunu ayırıp onları gozden gecır bunları yaptıgın takdırde hem dolu dolu bır ogrencılık neymıs onu goruceksın hemde ''ıstenılen bır amac ugruna neler yapılması gerekır'' sınava hazırlanmak bunları sana kazandıracak ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumtem38 -- 16 Mart 2014; 2:56:56 >

• kumtem38 K kullanıcısına yanıt
    2. teog'tan da dediğim gibi 10 yanlış yaptım :)
  • Erenkhan E kullanıcısına yanıt
    kendınle ılgılısın daha ıyılerını yapmak neden olmasın
  • Arkadaşlar İzmir Fen Lisesi nasıldır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben yalova fendeyim puanin tutarsa gel :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydi bakalım bende kararsız kaldım fen mi anadolu mu diye göreceğiz...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.