Bildirim
İstanbul Erkek Kuaför Tavsiye
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5 tl ye super traş eden yerler var -
quote:
Orijinalden alıntı: hadisenindelioglani
5 tl ye super traş eden yerler var
Fiyat politikasında yada sizin süper anlayışınızda bir yanlışlık olmalı iyi kesilen bir saçın karşılığı hiçbir zaman 5 tl olamaz ki bu insanlar bu işi para kazanmak için yapıyorlar hele ki İstanbul'da -
Masaj salonu mu önerelim kardeşim tam anlamadım yani şifreli konuşuyorsun herhalde -
quote:
Orijinalden alıntı: alper201
quote:
Fiyat politikasında yada sizin süper anlayışınızda bir yanlışlık olmalı iyi kesilen bir saçın karşılığı hiçbir zaman 5 tl olamaz ki bu insanlar bu işi para kazanmak için yapıyorlar hele ki İstanbul'da
valla ben çok memnunum 60 tl de paranın çok fazla oldugunu düşünüyorum. Eğer zenginseniz tabii ki o zaman bir şey diyemem -
quote:
Orijinalden alıntı: Michuuu
Masaj salonu mu önerelim kardeşim tam anlamadım yani şifreli konuşuyorsun herhalde
Yok kardeşim daha neler adam gibi kuaför tavsiyesi istiyorum iyi de kaş alsın tamamdır 5 tl saç kesimi çok ütopik geldi sadece -
quote:
quote:
quote:
Fiyat politikasında yada sizin süper anlayışınızda bir yanlışlık olmalı iyi kesilen bir saçın karşılığı hiçbir zaman 5 tl olamaz ki bu insanlar bu işi para kazanmak için yapıyorlar hele ki İstanbul'da
valla ben çok memnunum 60 tl de paranın çok fazla oldugunu düşünüyorum. Eğer zenginseniz tabii ki o zaman bir şey diyemem
Siz memnunsanız problem yok illa 60 tl olucak diye ısrar etmiyorum bende sadece 5 tl çok komik bir rakam olarak geldi semt neresi bu arada ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
valla ben çok memnunum 60 tl de paranın çok fazla oldugunu düşünüyorum. Eğer zenginseniz tabii ki o zaman bir şey diyemem
Siz memnunsanız problem yok illa 60 tl olucak diye ısrar etmiyorum bende sadece 5 tl çok komik bir rakam olarak geldi semt neresi bu arada ?
beylikdüzü
-
ali gür var mesela sitesi var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X