Şimdi Ara

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mimari Restorasyon Hakkında Bilgi Verebilir Misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Gelişim Üniversitesi Mimari Restorasyon Bölümünü tutturdum bu bölüm bildiğiniz üzere 2 yıllık yeride Avcılarda nasıl bir üniversitedir 6. tercihim olması dolayısıyla pek gidip görme gereğini duymadım okuyan varsa bu ünide veya bu bölümde yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum...

• bende bankacılık ve sigortacılık bölümüne gideceğim. yalnız okulda şöyle bir şey varmış

http://aday.gelisim.edu.tr/Detay_22_ucretsizdgskursu_.html

faydası olabilir
  • emre_can37 kullanıcısına yanıt
    hayrlı olsun sınıf arkadaşım. bende az önce internetten ön kayıt yaptım 2 eylülde de normal kayıt olcak benimde bi bilgim yok okul hakkında hayrlısı olur insallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebatilla

hayrlı olsun sınıf arkadaşım. bende az önce internetten ön kayıt yaptım 2 eylülde de normal kayıt olcak benimde bi bilgim yok okul hakkında hayrlısı olur insallah

hocam önkaydı ne zamana kadar yapmamız gerekiyor bir bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisen berg

quote:

hocam önkaydı ne zamana kadar yapmamız gerekiyor bir bilgin var mı?

hocam özür dilerim araya bir çok şey girdi yazamadım konuya gir okulun sitesine yap ön kaydını ben aradığımda öyle olur dediler ancak öğrenci işleri bayram üstü olduğu için kapalıydı bayramdan sonra ara teyit al dedihttp://gelisim.edu.tr/ gir yap kaydını

• quote:

hocam inşallah hayırlısı olur okul hakkında kötü olan şey binasıymış yani beni pek ilgilendirmiyo bina açıkçası ben oraya okumaya gidiyorum fark etmez benim için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.