İstanbul Gelişim Üniversitesi Mimari Restorasyon Bölümünü tutturdum bu bölüm bildiğiniz üzere 2 yıllık yeride Avcılarda nasıl bir üniversitedir 6. tercihim olması dolayısıyla pek gidip görme gereğini duymadım okuyan varsa bu ünide veya bu bölümde yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum...
bende bankacılık ve sigortacılık bölümüne gideceğim. yalnız okulda şöyle bir şey varmış
hayrlı olsun sınıf arkadaşım. bende az önce internetten ön kayıt yaptım 2 eylülde de normal kayıt olcak benimde bi bilgim yok okul hakkında hayrlısı olur insallah
quote:
Orijinalden alıntı: ebatilla
hayrlı olsun sınıf arkadaşım. bende az önce internetten ön kayıt yaptım 2 eylülde de normal kayıt olcak benimde bi bilgim yok okul hakkında hayrlısı olur insallah
hocam önkaydı ne zamana kadar yapmamız gerekiyor bir bilgin var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Heisen berg
quote:
hocam önkaydı ne zamana kadar yapmamız gerekiyor bir bilgin var mı?
hocam özür dilerim araya bir çok şey girdi yazamadım konuya gir okulun sitesine yap ön kaydını ben aradığımda öyle olur dediler ancak öğrenci işleri bayram üstü olduğu için kapalıydı bayramdan sonra ara teyit al dedihttp://gelisim.edu.tr/ gir yap kaydını
quote:
hocam inşallah hayırlısı olur okul hakkında kötü olan şey binasıymış yani beni pek ilgilendirmiyo bina açıkçası ben oraya okumaya gidiyorum fark etmez benim için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme