Şimdi Ara

Istanbul Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mat 35.5
    geo 9.5
    edebiyattan ve coğrafyadan kaç net yaparsam istanbul hukuk gelir?

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mRtiqi -- 24 Haziran 2016; 11:01:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

• Çok kafam karıştı 20 bindeki tmciler 35 mat 10-15 geo yaparken 70-80 bindeki tmciler 40 mat 15-20 geo yaptığını iddia ediyor ya forumda çok troll var ya da ygs hiçbir şey ölçmemiş. Bence 1.si
  • ki ben matematigime çok güveniyorum. süre sıkıntısı olmasaydı 40-41 net yapılırdı ama 45 net ve üstü fazla uçuk sanki iyi düşünelim. belki gerçekten lysye çok çalışmışlardır

• Birisi matematiğe daha fazla çalışmış olamaz mı :) Mesela benim ygs5 sonucu 5k ama matematik 33.25 geometri 18.75 çok fazla matematik çalışmadım sayısalcı olduğum için hiç edebiyat bilmiyordum onun yerine edebiyata yüklendim matematiği bi şekilde hallederim diyerek . Yani troller olabilir ama bence çoğunluk doğru söylüyor , tabi 18 temmuz günü göreceğiz :)
  • sene boyunca ygs hicbir seyi olcmuyor, sans sinavi diye her tarafa yaziyorsunuz. Ygsde siralamasi sizden dusuk biri lysde yuksek yapinca troll troll diye aglaniyorsunuz. Ben de buna anlam veremiyorum.

• mRtiqi kullanıcısına yanıt
    48-49 civarı bi edebiyat ve 18-19 civarı coğrafya çok rahat sokar.
  • Sınavın zorluğuna bağlı 45 yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 24 Haziran 2016; 11:47:47 >
  • ben kendimi ölçüt alıyorum uğurun lys denemelerinde ilk 20ye giriyordum sanırım 4-5 bin tmci arasından. bu da ciddi bi sıralama. denemelerdeki ortalamam da 38+ idi hep. onun dışında 35-36 net yapan arkadaşım 27 yaptı. yine 33-34 net arası yapan arkadaşım 23 net yaptı. benim seviyemde (38-40 net arası) bi başka arkadaşım da 33 net yaptı. yani hiç kimse denemedeki başarısını yakalayamadı. burda 45 net yapan arkadaşlar sanıyorum denemelerde 50 yapıyordu. ben denemedeki seviyesinin üstüne çıkan çok çok az kişi olduğunu düşünüyorum açıkçası.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.