Edirnekapı ya da Eyüp'ten Anadolu Yakası Maltepe Merkez (minibüs yolunun olduğu cadde)'e gitmek en kolay nasıl olur?
Karşıya geçmek için metrobüs mü mantıklı yoksa Eminönü-Haydarpaşa vapuru mu?
Metrobüsle kadıköy köprüsüne git ordan 21a-16a ya bin maltepe merkezde inersin yada söğütlüçeşmeye (metrobüs son durak) git ordan trene bin öylede gidersin oda olmadı 17 geçiyor kadıköy ewlendirme dairesinin önünden ona bin maltepede inersin
söğütlüçeşme -metrobüs-, minibüs caddesi -minibüs-, genelde bu sistemi kullanıyorum tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: zekk
söğütlüçeşme -metrobüs-, minibüs caddesi -minibüs-, genelde bu sistemi kullanıyorum tavsiye ederim.
Söğütlüçeşme'nin oradan Maltepe'ye minibüs var yani?
Peki metrobüs Uzunçayır (sanırım Kadıköy Köprüsü) durağının oradan da minibüs var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Engerekli İnsan
quote:
Orijinalden alıntı: zekk
Söğütlüçeşme'nin oradan Maltepe'ye minibüs var yani?
Peki metrobüs Uzunçayır (sanırım Kadıköy Köprüsü) durağının oradan da minibüs var mı?
Metrobüsten indikten sonra Uzunçayır'da yani ; 16A numaralı otobüse binerseniz direkt Maltepe Minibüs yoluna gider. Diğer alternatif aynı yerden minibüsler...
522ler Maltepe'den geçmiyormuydu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme