Şimdi Ara

İstanbul-İzmir İktisat İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar 2012 yılında Koü-İktisat bölümüne yerleştim.Genel olarak 1.5 yıllık süre zarfında mutlu değilim.Tm-1 den ham olarak 90k sıralama,ekli olarak ise 106 k sıralamam vardı.2011 yılı sıralamalarına baktığımda Marmara ve Ege'nin ikinci öğretimleri,9 Eylül'ün ise hem örgün hem de ikinci öğretimleri tutuyordu.9 Eylül(i.ö) haricinde ilk 5 tercihimi bu iki il oluşturuyordu.Sıralama bu kadar düşmez,ilk 5 te bir yere yerleşirim düşüncesiyle birlikte 6.tercihimi Kocaeli ile doldurdum,yazmaz olaydım.Nitekim 2012 yılında sıralamalar yükseldi ve ben Kocaeli'ne geldim.Ortalama ile geçiş için başvurdum fakat benden çok daha iyiler vardı.2013 yılında neler olmuş bir bakayım dememle beraber sıralamarın oldukça düştüğünü gördüm ve sınava kayıt yaptırdım.Hiç çalışmadan ygs ye girdim ygs-5 209k,ygs-6 ise 261k geldi.Sayısal çıkışlı bir tm ci olarak 2012 yılında sıfırdan-ygs,lys,mat,edebiyat hepsi-bir şeyler yapmıştım.Şimdi ise temelim mevcut,en azından sıfır durumda değilim.Derslerimi saydırma şansım var ve lys ye hazırlanıyorum.Düşüncelerinizi merak ediyorum,olur mu bu iş?

Okuldan 36 puan geliyor.
    Ygs 2014 sıralamam ygs-5 209k,ygs-6 261k.

YTÜ-İktisat 63k, i.ö 86k
    Marmara 87k, i.ö 121k
    İstanbul 75k, i.ö 111k

Ege 93k, i.ö 144k
    9 Eylül 134k, i.ö 197k

Son olarak,aslında böyle bir işe tekrar başlamak istemiyordum fakat ygs fena gelmeyince 70-75 gün kafa patlatabileceğimi düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okd -- 3 Nisan 2014; 19:46:41 >

• Olmaz o is

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UnLimited BOY kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: okd

Herkese merhaba.
    Arkadaşlar 2012 yılında Koü-İktisat bölümüne yerleştim.Genel olarak 1.5 yıllık süre zarfında mutlu değilim.Tm-1 den ham olarak 90k sıralama,ekli olarak ise 106 k sıralamam vardı.2011 yılı sıralamalarına baktığımda Marmara ve Ege'nin ikinci öğretimleri,9 Eylül'ün ise hem örgün hem de ikinci öğretimleri tutuyordu.9 Eylül(i.ö) haricinde ilk 5 tercihimi bu iki il oluşturuyordu.Sıralama bu kadar düşmez,ilk 5 te bir yere yerleşirim düşüncesiyle birlikte 6.tercihimi Kocaeli ile doldurdum,yazmaz olaydım.Nitekim 2012 yılında sıralamalar yükseldi ve ben Kocaeli'ne geldim.Ortalama ile geçiş için başvurdum fakat benden çok daha iyiler vardı.2013 yılında neler olmuş bir bakayım dememle beraber sıralamarın oldukça düştüğünü gördüm ve sınava kayıt yaptırdım.Hiç çalışmadan ygs ye girdim ygs-5 209k,ygs-6 ise 261k geldi.Sayısal çıkışlı bir tm ci olarak 2012 yılında sıfırdan-ygs,lys,mat,edebiyat hepsi-bir şeyler yapmıştım.Şimdi ise temelim mevcut,en azından sıfır durumda değilim.Derslerimi saydırma şansım var ve lys ye hazırlanıyorum.Düşüncelerinizi merak ediyorum,olur mu bu iş?

Okuldan 36 puan geliyor.

YTÜ-İktisat 63k, i.ö 86k
    Marmara 87k, i.ö 121k
    İstanbul 75k, i.ö 111k

Ege 93k, i.ö 144k
    9 Eylül 134k, i.ö 197k

Son olarak,aslında böyle bir işe tekrar başlamak istemiyordum fakat ygs fena gelmeyince 70-75 gün kafa patlatabileceğimi düşündüm.

Ygs 5 kaç k bu yıl ?

• Steve Jobs35 kullanıcısına yanıt
    Onu yazmayı unutmuşum.ygs-5 209k,ygs-6 261k.Beni ilgilendiren ygs-6.
  • quote:

Onu yazmayı unutmuşum.ygs-5 209k,ygs-6 261k.Beni ilgilendiren ygs-6.

dostum tm-1 ygs 6 dan hesaplanmıyor.Tam olarak ygs 5 de değil.Değişik bir şekilde hesaplanıyor diye biliyorum Arkadaş olmaz demişte lys de bu civarda yaparsan en kötü Dokuz Eylül iktisata girersin bence hocam.Yinede sen bir araştır burdakilere bakma bence
    Laf olsun torba dolsun kafasında ki insanları umursamıyorum zaten.Ben ygs-6 diye diretmiyorum zaten sadece öyle biliyordum fakat yanlış biliyor olabilirm Ben de şu durumda bile 9 Eylül olur düşüncesindeyim fakat önceliğim İstanbul ve 2012 ye göre tecrübem+bilgi olarak daha iyi durumdayım.Güvencem bu.
  • quote:

Laf olsun torba dolsun kafasında ki insanları umursamıyorum zaten.Ben ygs-6 diye diretmiyorum zaten sadece öyle biliyordum fakat yanlış biliyor olabilirm Ben de şu durumda bile 9 Eylül olur düşüncesindeyim fakat önceliğim İstanbul ve 2012 ye göre tecrübem+bilgi olarak daha iyi durumdayım.Güvencem bu.

hakkında hayırlısı dostum dört elle sarılırsan derslere istanbul Üniversitesi ing iktisata bile gidebilirsin bence.Başarılar
    Dersleri saydırma konusunda sıkıntı çıkabilir o zaman İyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim.
  • up
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.