Şimdi Ara

İstanbul kadar abartılmış balon 1 şehir yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çekmeköy istanbul'a köyden gelenlerin çoğunlukla ucuz olduğu için göç ettiği, şehirleşme ve altyapının bozuk olduğu biryerdir. Çekmeköy sadece kağıt üstünde istanbul'dur :)

• Kassady kullanıcısına yanıt

Hayatında hiç Çekmeköy'e geldin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1 sene çalıştım istanbulda

İstanbulda iyi şartlarda çalışmayanların durması tamamen saçmalık (maaş ve çalışma saatleri vs)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Hiçbir şeyi yok. Sancaktepe'yi al, Anadolu'nun herhangi bir şehrine koy, hiçbir şey değişmez.

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt

yeminlen bende kasaba demiştim aşırı balon çıkınca. tiksindim resmen oradan 

• istanbulun tek güzelliği imkanları zaten yoksa tarihi ve mimarisi yok olmuş bi şehir. imkanları içinde para lazım. gerçi para tüm şehirleriçin lazım X şehrinde istanbul kadar harcayıp istanbuldaa yaptıklarının yarısını anca yaparsın

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Sosyal aktivite olarak doğru tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Real RocknRolla

Seneler evvel yazıcıya Sarıgazi (Sancaktepe)' den müşteri çıktı, Dudullu' daki eve davet ettim gelip alması için.

Kış günü gece karanlığında bir mobilet üzerinde 2 ergen erkek birey çıkageldi, kapıda yazıcıyı hazırlamış bir halde bekliyordum:

"Abi sen nasıl bir yerde yaşıyorsun bele !"

"Hayırdır, ne oldu !?"

"Yolda gelirken bize laf attılar !"

"Eee siz de bu havada bele gelirseniz atarlar, burası Dudullu"

Parayı aldım ve "Bu halde motor üzerinde taşıyabilecek misiniz?"

"Sorun değil abey" deyip ardından arkadaki erkek birey kucağına yazıcıyı aldığı gibi uzaklaştılar...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

O deel de, teee urlarda gecenin köründe o soğukta 2 ergenin gelmesi, malını sudan ucuza sattığını gösteriyo...

• Bu laflar hep söylenir, haklılardır da. Bu kadar insanı yoran gereksiz trafik kalabalık sıra acele insanı sinir eder göç etme isteği doğurur. Sonra yolda giderken haliç manzarasını görürsün…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.