< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İstanbul kadar abartılmış balon 1 şehir yok
-
-
Bahsettiğimiz "İstanbul" gerçekten de abartılığı kadar güzel bir şehir. Kimsenin aklına Esenyurt, Sancaktepe falan gelmiyor "İstanbul" dediğinizde.
-
heryeri çürük binalarla ve eski püskü çok minareli camilerle doldur içine ne idüğü belirsiz 77 millet ekle birde boğaz manzarası. tamamdır istanbulunuz hazır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benden ondan bahsediyorum. Anadolunun küçük şehirlerinde istanbul dediğiniz zaman kimsenin aklına o semtler gelmiyor. Genelde milletin aklına %10luk bi mütahit, galerici, kaçakçı kesimin yaşadığı hayat geliyor ama hayaller etiler olsa da gerçekler bağcılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bonus okarak kanalizasyonu da denize sal gitsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbul' da yaşadığını iddia edenlerin çok büyük bir kısmının yaşadığı yer İstanbul değil aslında. Batıda topkapı kuzeyde sarıyer-beykoz doğuda maltepeden sonrası istanbul değil. Nüfusun yaklaşık %60 ' ı bu istanbul olmayan yerlerde hayatta kalıyor sadece yaşamıyor.
-
hocam izmir hassas noktam, kırmızı çizgim. lütfen siler misiniz
Tadını çıkartacak gelir düzeyi ne kadar peki?
Gerçek bu, doğru. Ama bu başlıkta yazdığın gibi İstanbul'un balon olduğu anlamına gelmiyor.
İstanbul gerçekten de güzel bir şehir.
-
paran varsa çok güzel bir yer
-
İmaro
İstanbul'u eleştirmek de moda oldu.
İstanbul güzel bi şehir. iett kullanmıyosan, sahile inebiliyosan, güzel şehir.
İstanbul'daki Anadolu yakası sahil şeridi bence hiçbi şehirde yoktur. İzmir'de bile yok bu kadarı bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence İstanbul çok güzel bir şehir, ben asil Ankarayı anlamıyorum. Ankaranin güzel bir yeri yok, çok parası olan umitkoyde yasamkentte beytepede yaşıyor ama oralarda bile yapılacak bir şey yok. İstanbul’un tarihi var, bogazi var sahili var. Evet büyük trafik kötü ona diyebilecek bir şeyim yok.
İstanbul’ dan bir Anadolu Kasabası’ na geldiğimde “Çalıkuşu” nu idrak edebildim.
Bu çölden İstanbul’ a dönmek için gün sayıyorum…
Düneyn " lağam gogulu şeher" diye kötülediğin, nefret ettiğin, çemkirdiğin ve İstanbul düşmanı gibim dawrandığın ve ilk fırsatta bu şeherden qaçmak için planlar ve stratejiler geliştirip kurtulduğun İstanbul için bugün gün sayanların, rüyalarında bu şeheri görenlerin bu hali bana iktidardaki ismi lazım deel'in " nirdeeeeen nireyeeee" ünlü lafını hatırlattı ve bu kaçıncı çark cem, dedirtti...
-
hocam siz realde arkadaş mısınız
Daha 30 milyon olmadık 20 milyonuz
Sancaktepe'nin nesi var ki ? Suç oranı çok düşük nezih yeni ilçe olmuş ve gün be gün gelişen bir ilçe
Ne alaka kardeş, ben Çekmeköy ilçesinin Taşdelen mahallesinde yaşıyorum ve yaşadığım yerden çok memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bahsettiğimiz "İstanbul" gerçekten de abartılığı kadar güzel bir şehir. Kimsenin aklına Esenyurt, Sancaktepe falan gelmiyor "İstanbul" dediğinizde. |
Benzer içerikler
- hamam oğlanı ne demek
- güreş teknikleri
- vicdan azabından kurtulamıyorum
- tıraş köpüğü nasıl kullanılır
- alkolsüz kafa yapan şeyler
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X