Şimdi Ara

İstanbul Maltepe Askerlik Şubesi için yol tarifi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Askerliğimi tecil ettirmem gerekiyor, ne yazık ki celb dönemindeyiz heryer ana baba günüymüş, bizim eve yakın olarak da Kadıköy/Üsküdar ve Maltepe askerlik şubeleri var, Maltepe biraz daha sakin olur diye orayı tercih edeceğim, yalnız yerini bilmiyorum, Maltepe merkez camiisi baz alınarak anlatabilir misiniz? Camiiye yakın mı?
    bir de istanbul içinde şurası daha sakin olur diyorsanız oraya da gidebilirim bilenler için... (mecburen yedek subay adayıyım,işlemlere ayrı ayrı mı alıyorlar yoksa beraber mi?)

• O maltepe dedikleri karşıdaki maltepe değil
    Bu tarafta surların dibinde haliç köprüsünün hemen altında.Ayrıca bildiğim kadarıyla istanbuldaki bütün askerlik şubeleri burda.Başka yerde yok diye biliyorum.
  • hocam eğer kadıköy tarafından kartal tarafına gideceksen sağında kalır askerlik şubesi maltepe merkez camiisine gelmeden sağında kalır maltepe belediyesinden sonradır carfur sa expres dan da sonradır karsısında iki de benzinci vardır... minibüs yolu üzerindedir...

yalnız ben her sabah 7,30 civarı oradan geçiyorum önü dolu oluyo gerçi bizim bağlarbaşı kadar kalabalık değil

ayrıca bildiğim kadarıyla nereye bağlıysa kütük oranın şubeinde muayne olursun yada işlem yaparsın yani kadıköy e kayıtlıysan ve üsküdar a kayıtlıysan bağlarbaşı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRajikomik -- 14 Ekim 2008; 22:40:55 >
  • quote:

Alıntı: KarettaKerata

O maltepe dedikleri karşıdaki maltepe değil (yarılma efekti)
    Bu tarafta surların dibinde haliç köprüsünün hemen altında.Ayrıca bildiğim kadarıyla istanbuldaki bütün askerlik şubeleri burda.Başka yerde yok diye biliyorum.

hoca sen de eğlen bizimle
    Anadolu yakasında bi dolu askerlik şubesi var...

quote:

Alıntı:TRajikomik
    hocam eğer kadıköy tarafından kartal tarafına gideceksen sağında kalır askerlik şubesi maltepe merkez camiisine gelmeden sağında kalır maltepe belediyesinden sonradır carfur sa expres dan da sonradır karsısında iki de benzinci vardır... minibüs yolu üzerindedir...

yalnız ben her sabah 7,30 civarı oradan geçiyorum önü dolu oluyo gerçi bizim bağlarbaşı kadar kalabalık değil

ayrıca bildiğim kadarıyla nereye bağlıysa kütük oranın şubeinde muayne olursun yada işlem yaparsın yani kadıköy e kayıtlıysan ve üsküdar a kayıtlıysan bağlarbaşı ...

hocam her yerde olabiliyormuşsun sorun değilmiş o arayıp öğrendim...
    kütüğünün olduğu yere gidersen aynı gün halledermişsin ama değilse
    faks mı ne çekiyorlarmış öbür gün belgeni alabiliyormuşsun ancak...
    bu arada 7.30 civarı mı

teşekkür ederim...

• bence imkanın varsa maltepe ye git bağlarbaşı daha kalabalık olur
  • 2 hafta önce askerlik durum belgesi almak için kartalda oturtugumdan kartaldaki şubeye gittim ve 2 günde alabildim arkadaşim dediğin gibi bilgisayar üzerinden direk erişebilirlerse veriyorlar (benim kütük tekirdağda idi) hemen yoksa ertesi güne kalsiyorsun o yüzden sen işini sağlama al çok daha erken saatlerde gitmeye bak ben senin gibi 7:30 civari gibi gittim (açilmadan) sira oluşmuş ilk gelen kayit tutar olmuş 78.nci siradaydim saat 4:30'da geldi sira düşün ucu ucuna yetiştim.
  • Maltepe Şubesi için :

Maltepe camiisinden aşağı doğru 500 metre yürüdükten sonra solda kalıyor. Kartal tarafından geliyorsan. Mavi başşlıklı kdıköy-kartal minibüslerine bindikten sonra maltepe camiinin orada inerisn aşağı yürürsün yada pendik kadıköy minibüsleri tam maltepenin içinden şubenin karşısından geçer. Kadıköy tarafından geliyorsan mavi başlıklılara bin maltepeye döner e-5 ten ondan sonra gene merkez de in aşağı doğru 500 metre aşağıda. Ama kadıköyden beyaz başlıklı maltepe-içi minibüslerine binersen(minibüs caddesinden gidenler) tam önünde inersin
  • TRajikomik,

Çok teşekkür ederim...

thuglife,

Çok teşekkür ederim...

Ulas_KAMACI,

Çok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroil -- 14 Ekim 2008; 23:21:10 >
  • thuglife

ne diyorsun ya,of o saatte orada olmak zaten eziyet birde saatlerce bekleyecek miyim

aöf'e kayıt yaptıracağım iki hafta sonra,askerlik durum belgesi istiyorlar.işten güçten zaman bulamıyorum nasıl halledicem bunları ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ulas_KAMACI

Maltepe Şubesi için :

Maltepe camiisinden aşağı doğru 500 metre yürüdükten sonra solda kalıyor. Kartal tarafından geliyorsan. Mavi başşlıklı kdıköy-kartal minibüslerine bindikten sonra maltepe camiinin orada inerisn aşağı yürürsün yada pendik kadıköy minibüsleri tam maltepenin içinden şubenin karşısından geçer. Kadıköy tarafından geliyorsan mavi başlıklılara bin maltepeye döner e-5 ten ondan sonra gene merkez de in aşağı doğru 500 metre aşağıda. Ama kadıköyden beyaz başlıklı maltepe-içi minibüslerine binersen(minibüs caddesinden gidenler) tam önünde inersin

hangi minibüse binersen bin maltepe belediyesinde indirirmisiniz de..hemen yanında zaten belediyenin..göremessende belediyenin önüdekilere sorsan elle gösterirler zaten..

belediyenin tam önünde in ve maltepe camisine doğru yürü hemen sağında.

yanlız tenha olduğunu hiç sanmıyorum..heryer gibi orasıda kalabalıktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versace precious -- 15 Ekim 2008; 2:02:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: grimser

thuglife

ne diyorsun ya,of o saatte orada olmak zaten eziyet birde saatlerce bekleyecek miyim

aöf'e kayıt yaptıracağım iki hafta sonra,askerlik durum belgesi istiyorlar.işten güçten zaman bulamıyorum nasıl halledicem bunları ben

Aynen hocam bende aöf'e kayit için çektim o çileyi ilk gün her türlü bekliyorsunda 2 gün sadece durum belgesini gidip almak kaliyor.

Ve oysaki o kadar basit bir olayki içeriye girdikten sonra işin 2 dk sürüyor fakat bir sürü muayeneye gelen asker adaylari vs vardi gittiğimde içeriye soru sormak için bile listeye isim yazdiriyordun o derece.

Hatta gittiğimde ramazan bitmemişti 10/15 kişilik bir grup sahuru orda yaptiğini söylemişti :)

Umarim boş anina denk gelirsiniz kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.