Şimdi Ara

İstanbul park ziyaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BayJupiter Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ziyaret için gitmek istiyorum. Pistte tur atmak değilde gezebileceğim fotoğraf çekebileceğim neler var? Pazar günleri dolu oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Seneler önce koşu yarışı için gitmiştim. Etrafında pek birşey yok onu soruyorsan eğer. Araç kiralama firmalarının ve bazı oto spor firmalarının hız ve sürüş testi yaptığı bir yer haline gelmiş daha çok.

• Kassady kullanıcısına yanıt

Hocam fotoğraf çekmek ve çekilmek için gitmek istiyorum. Spor araçlar veya F1 maket araçlar vs ne varsa yani.

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt

Eğer bir etkinlik günü denk gelmezse bir şey yok. Intercity'den alındıktan sonra sürüş okulu .vb hepsi zaten yok olmuştur. Gidip bir F1 müzesi falan göreceğinizi düşünüyorsanız hayal kırıklığı olur. Hele uzaktan sırf pist görmeye gelinecekse tamamen zaman israfı olur.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Zaman israfı olacak kesin, hem de ne uzak. Teşekkürler

E gitmeyin o zaman. Zaten yakınlarında da görmeye değer bir yer .vb yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul otopark
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

İçinde müze vs olur diye düşündüm

edit: mesafe 120 km  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 8 Mart 2025; 10:16:41 >
  • Ne muzesi olacak f1in dogdugu yer mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Tr de doğduğu yer ondan belki

Yok müze falan, hayal kırıklığı olur o mesafeden giderseniz. Tabi pisti hiç görmedim her türlü göreyim diyorsanız bir yorum yapmıyorum. Bir de en azından piste girilebildiğinden emin olun. Intercity sonrasında her gün açık bile olmayabilir orası.

Vazgeçtim gerek yok

• İstanbul park ziyaret

İstanbul park ziyaret

İstanbul park ziyaret

İstanbul park ziyaret

• BayJupiter kullanıcısına yanıt

Çernobile dönmüş bu nedir hocam siz orda mı oturuyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 11 Mart 2025; 7:28:32 >

Evet hocam, yakınlardaki ilçede yaşıyorum. Babam ve ağabeyimle, burada düzenlenen ilk Grand Prix'e gitmiştik. O zamanlar 4 - 5 yaşlarında filandım. Çoğu şeyi hayal meyal hatırlıyorum ama havanın çok sıcak olmasını ve kulakları sağır eden sesleri, o atmosferi hiç unutamadım. Arkadaşların da dediği gibi, Intercity'den sonra burası sanki terk edilmiş bir yere dönüşmüş durumda. Ben çocukluğumu yâd etmek, hatıralarımı tazelemek için ara sıra gidiyorum. Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere hiçliğin ortası gibi burası hocam. Sanki çitlerden atlasan kimse karşılamayacakmış gibi boş bir görüntü var. Ne bir güvenlik, ne de bir insana denk geldim. Yani benim gibi öyle aşırı bir boş vaktiniz olması lazım ki gelip burayı ziyaret edesiniz. Bu pisti, biraz da ülkenin durumuna benzetiyorum, aslında ayrıntılarıyla açıklamak isterdim fakat daha da yazmak istemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.