Şimdi Ara

#İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ# <2017 GİRİŞLiLER> (GENEL BİLGİ ALIŞVERİŞİ KONUSU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
18
Favori
23.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emirayk2

2015- 2016 dönemi 285 Tl

2016-2017 dönemi 300 TL

her sene belli bir düzeyde artıyor.

bu yurt kampusun icinde degil mi? digerleriyle arasinda cok buyuk fark var nedenini merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirdepocu

Hocam yurtlar genel anlamda nasil. Temiz mi? Yemek var mi? Varsa genele hitap ediyor mu? Yoksa ucuk yemeklerde cikiyor mu? Ucuk dedigim cogu kisinin yemedigi yemekler

uygulamayi indir yemeklere gir ayin 31ini sec ogle yemegine bak.sadee onu bulabildim dusunulerek yapiliyor menuler ama yemek kalitesi nasil ben de merak ediyorum

• Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    Ben vadi (imkb) yurtlarındayım banyo ve tuvaleti koridordakiler ortak kullanıyor. Bazı pis insanlar var bazen sıkıntı olabiliyor.yurt banyo tuvalet oda her sabah temizleniyor. Vadi yurdunda , kendi yemekhanesi bulunmakta, sadece hafta içi akşam yemekleri çıkar. yemekler ilk günlerde bana güzel geliyordu sonradan iyice kötüleşti. Böfstragonof diye bir yemek çıkar arada mesela ne olduğu belirsiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirayk2 -- 29 Temmuz 2017; 23:15:56 >
  • quote:

Ben vadi (imkb) yurtlarındayım banyo ve tuvaleti koridordakiler ortak kullanıyor. Bazı pis insanlar var bazen sıkıntı olabiliyor.yurt banyo tuvalet oda her sabah temizleniyor. Vadi yurdunda kendi yemekhanesi bulunmakta, sadece hafta içi akşam yemekleri çıkar. yemekler ilk günlerde bana güzel geliyordu sonradan iyice kötüleşti. Böfstragonof diye bir yemek çıkar arada mesela ne olduğu belirsiz :)

mantar soslu bonfile evde yiyemiyoruz

• geekon kullanıcısına yanıt
    Vadi (imkb) İTÜ efsaneleri arasındadır. Yurt kampüs sınırları içersinde sınırında kalıyor. Kampüs merkezi ile vadi yurtları arasında belli saatlerde ring var yaklaşık 10 dk sürüyor. ucuz olması ortak tuvalet, banyo ve 3 kişilik odalardan kaynaklanıyor ama parası kat kat çıkıyor. İnterneti, ortamı, 24 saat sıcak suyu.. 300 TL ye İstanbulda böyle yurt zor bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirayk2 -- 29 Temmuz 2017; 23:14:56 >
  • quote:

Vadi (imkb) İTÜ efsaneleri arasındadır. Yurt kampüs sınırları içersinde sınırında kalıyor. Kampüs merkezi ile vadi yurtları arasında belli saatlerde ring var yaklaşık 10 dk sürüyor. ucuz olması ortak tuvalet, banyo ve 3 kişilik odalardan kaynaklanıyor ama parası kat kat çıkıyor. İnterneti, ortamı, 24 saat sıcak suyu.. 300 TL ye İstanbulda böyle yurt zor bulunur.

peki disardan gelenlere cikiyor mu bilginiz var mi

Yurda internet üzerinden başvuracaksınız sizi yedek sıralamaya alacaklar. 274. Yedektim ekimin ortasında yurda girebildim. Bazı arkadaşlarım sıkıntı yaşadı bu konuda ama her türlü sene sonuna kadar yurda yerleşiyorsun. Dip not: İkamet İstanbul(Tuzla bile olsa) içindeyse çıkmıyor yurt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirayk2 -- 29 Temmuz 2017; 23:22:33 >
  • quote:

Yurda internet üzerinden başvuracaksınız sizi yedek sıralamaya alacaklar. 274. Yedektim ekimin ortasında yurda girebildim. Bazı arkadaşlarım sıkıntı yaşadı bu konuda ama her türlü sene sonuna kadar yurda yerleşiyorsun. Dip not: İkamet İstanbul(Tuzla bile olsa) içindeyse çıkmıyor yurt

sorun şurada ki ben sene sonuna kadar nerde kalcam

• Bilgisayara yazabilirsin hocam
  • Mimarlık. Yatay geçişle geçeceğim.

KYK yurdunun çıkıp çıkmadığı en geç ne zaman belli olur? KYK çıkmazsa gitmeyeceğim, iş bulup çalışacağım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmalat mühendisliğine adımı yazmanızı rica ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: F.KaanOz

Mimarlık. Yatay geçişle geçeceğim.

KYK yurdunun çıkıp çıkmadığı en geç ne zaman belli olur? KYK çıkmazsa gitmeyeceğim, iş bulup çalışacağım..

okuldan once aciklaniyormus ben biraz arastirmistim

• Emirayk2 kullanıcısına yanıt
    ekim ortasına kadar nerede kaldın hocam ?
  • geomatike ekle knk

• 14te 17.30015te 17.600 16da 19.300 17de kac ile alir sizce itu insaat

• quote:

Orijinalden alıntı: teslaa34

14te 17.30015te 17.600 16da 19.300 17de kac ile alir sizce itu insaat

kacla yazdin

• Kesin değil ama geomatik gelecek inşallah :) Yazabilirsin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hızlıveyasam -- 30 Temmuz 2017; 18:47:0 >
    Benim tutmucak merak ettim sadece 22.9

• miqelanjelo kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de itü ekonomi yazdım ama gelmez gibi hissediyorum sizin tm1 sıralamanız kaç

• quote:

İTÜ hakkında her türlü sorularınızı bana sorabilirsiniz 👍

Tanıtım günlerine gittiğimde konuştuğum hoca bana hazırlık için "irregular seviyede başlama" diye bir kaç kez telkinde bulundu. Yarım dönem hazırlığı da önermediğini söyledi. 23 ağustosta ve 26 ağustosta yabancı dil sınavı olacakmış. Bu sınavlar seviye tespit için mi? Ben hazırlığı tamamen okumak istiyorum ama orta düzey İngilizcem var o yüzden en alt kurdan başlamak istemiyorum. Bu sınavlarda kur mu belirleniyor? Aldığım sonuca göre yarım dönem okuma gibi bir durum olabilir mi? Ben yarım dönem okumak istemiyorum tam olarak nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekpeudoh -- 31 Temmuz 2017; 13:22:32 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.