Şimdi Ara

#İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ# <2017 GİRİŞLiLER> (GENEL BİLGİ ALIŞVERİŞİ KONUSU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
18
Favori
23.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam arkadaşım yazdıda tatilde giremiyo foruma nicki boqresmi123 uzay yazdı kendisi 17k ekler misiniz pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flowa -- 31 Temmuz 2017; 22:51:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben proficencyi geçmeyi planlıyorum, ingilizcem iyi diyebilirim fakat daha önce hiç essay yazmadım. Bunun için nasıl çalışabilirim? önerilerinize açığım
  • TEST ATÖLYESI VE ÍSTANBUL DÍL AKADEMISI ITÜ PROFICIENCY Hazirlik kursu acmis dersler bu gun baslamis fiyat soriym dedim gunde 4 saat 17 gun icin pesin 1700 TL istediler. Ingilizce seviyem kotu degil. Tek gûvenmedigim alanim note-taking ki ona da baya pratik yapmaliyim. Sizve bu kadar para vermeye gerek var mi? Bi de sabah kontenjanlari dolmus bu kadar talep var mi ya ilgilenenler google dan aratabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flowa

hocam arkadaşım yazdıda tatilde giremiyo foruma nicki boqresmi123 uzay yazdı kendisi 17k ekler misiniz pls

eklendi

• geekon kullanıcısına yanıt
    saolun hocam en yakın zamanda gelicektir kendiside

• quote:

Orijinalden alıntı: LelKel111

Ayazağa kampüsü ayrı bi şehir gibiydi çok güzeldi maçka nasıldır acaba :F

Hocam yurtlardan macka kampusune servis var mi? Heralde onlara ring diyorlar her neyse o var mi iste?

• Kanki sence aylik her sey dahil ne kadar masrafi olur?

• Mimarlık
  • Kontrol ve otomasyon

• 10 uyarı puanı toplayarak 7 gün uzaklaştırma aldım dün ekleneceksiniz listeye arkadaslar

• Arkadaşlar şuan tatilde olduğum için kayıt yaptırmaya gelemeyeceğim e kayıt yaptıracağım kayıt günü önemli bir şeyler anlatılıyor mu neler oluyor illa gel yoksa zorluk yaşarsın derseniz 1 günlüğüne kayıt için geleceğim.

• nerde bu itülüler
  • 8 ağustosta listeden kimsenin çıkmaması dileğiyle

• BİL101E dersi kaldırıldı diyorlar, bu ders tam olarak neydi? Kaldırılma olayı doğru mu eğer doğruysa bu iyi bir gelişme mi?

• ekpeudoh kullanıcısına yanıt
    abimin söylediğine göre;

boş bir ders zaten ders anlatılmıyor o dersin konusunu evde çalışıp ders saatinde okuldaki bilgisayar üzerinden teste giriyorsun.O dersin yerine bölüm ile ilgili programla,bilgisayar kullanımı ile ilgili dersi getirildi.
  • Yeni Ders Programlarının TASLAĞI( %99 böyle ama üzerinde ufak değişiklikler olabilir)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QklIr1mvlSzRtp7LrqzVogvZZL3mtTLTurq6r5PY3qU/edit#gid=1645118963
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_Erman

abimin söylediğine göre;

boş bir ders zaten ders anlatılmıyor o dersin konusunu evde çalışıp ders saatinde okuldaki bilgisayar üzerinden teste giriyorsun.O dersin yerine bölüm ile ilgili programla,bilgisayar kullanımı ile ilgili dersi getirildi.

kesin kalktı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_Erman

Yeni Ders Programlarının TASLAĞI( %99 böyle ama üzerinde ufak değişiklikler olabilir)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QklIr1mvlSzRtp7LrqzVogvZZL3mtTLTurq6r5PY3qU/edit#gid=1645118963

Herkes mi geçiyor hazırlığı

• muctwen M kullanıcısına yanıt
    Kesin değil resmi bir açıklama yok

• Ben itü ye gitsem ya da başka bjr okula İngilizcem sıfır sayılır geçemem hazırlığı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.