< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 30 Temmuz 2020; 22:41:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 30 Temmuz 2020; 22:41:30 > |
Bence burada seçmen gereken şehir ve dil tercihi hocam.
Çapaya gel hacettepeye gitme diyen de tersini söyleyen de elde tutulur bir argüman sunamaz. Üç üniversite de Türkiye'nin en iyi tıp eğitimlerini veren kurumlar. Birini seçince ah keşke diğerini seçseydim diye vicdan azabı duymazsın. Yurtdışı olayı kişiye kalmış bir şey tamamen, benim şu an en başarılı ve en uluslararası tanınırlığa sahip hocalarımdan biri (ayrıca fakültedeki açık ara en iyi ingilizceye sahip olan hoca) Türkçe tıp okumuş birisi ve İngilizce tıpa karşı gelen birisi. Fakülte İngilizce tıp açmak istediğinde kendisi hayır oyu vermiş Yurtdışı için illa ki İngilizce okumanız gerekmiyor, ama kolaylaştırır bu süreci. Yurtdışına çıkmış doktorların biyografilerini okursan göreceksin çok iyi bir dil geçmişleri var. Hepsi türkçe tıp okumamış ama dilleri zaten muhteşemmiş gerek de yokmuş. Bilimin dili İngilizce, çıkan her şey İngilizce oluyor. Bütün kitaplar ve makalaler İngilizce çıkar, 6 ay sonra Türkçeye çevrilir. Hedefleri olan, idealleri olan biriysen İngilizce şart. İster İngilizce oku istersen Türkçe okurken bir yandan aç İngilizce çalış. Hedeflerin varsa İngilizce şart, ama fakültenin İngilizce olması şart değil. |
Geçiş imkanını YÖK sağlıyor, üniversite asla istemez bunu hatta yalvaracaklardı az daha; ayrılma gitme sana şunu verelim bunu verelim diye
Maalesef katılmıyorum eğitim ülkemizde zaten zayıf bir konu, özeller de işi tamamen ticarete dökmüş durumda. TUS’ta iyiyseniz zaten çapaya geleceksiniz ayrıca kendi fakültenizde kalacak haliniz yok kendinizle çelişiyorsunuz |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 30 Temmuz 2020; 23:24:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 30 Temmuz 2020; 23:44:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstiklalElbetBizimdir -- 2 Ağustos 2020; 13:39:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|