Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 3 tane isletme bolumu var iktisat fakultesini yani beyazit yerleskesini tercih etmeyi dusunuyorum nasildir isletme bolumu ingilizce temelim var istanbulda yasiyorum okurken muhtemelen cebimde para da olucak yani kendimi gelistirmeye acik olacagim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• yok mu istanbul üni işletme iktisat hakkında bilgisi olan
  • Zannedersem İngilizce hazırlık zorunluluğu var. Bu çok işine yarar. Yds’den yüksek puan alıp kamuya yerleşebilirsin. Ya da big foura girebilirsin. Ama ingilizceyi dört yıl boyunca çalış. Gerekirse wat bile yap

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reutersakonusanyetkili

Zannedersem İngilizce hazırlık zorunluluğu var. Bu çok işine yarar. Yds’den yüksek puan alıp kamuya yerleşebilirsin. Ya da big foura girebilirsin. Ama ingilizceyi dört yıl boyunca çalış. Gerekirse wat bile yap
    hocam benim sıralamama yetenler de ingilizce yazmıyordu bir de isntabul marmara işletme eğitiminde en iyi ilk 5 6 dalar fakat akrabalarım işletme okuyu ne yabacan yeaaa oku öğretmen ol diyen insanlar işveren isme restije çok önem verir gibime geliyor istanbul ve marmara isim yaratmış okullar fakat bir yandan da haklı olabilir mi akrabalarım diyorum

bu arada istanbul mediol üni havacılık yönetimini de düşünüyorum
  • Hocam ben de ilk girerken herkes bunu bana diyordu. 3. sınıftan itibaren sınavlara çalışmaya başladım. Kimseyi dinlemeden çalıştım ve şu anda istediğim yerde çalışıyorum. Kendine güveniyorsan gir oraya. Güvenmiyorsan öğretmen hemşire uzman çavuş ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Aydın Üniversitesi
    12 yıl önce açıldı
    İstanbul Üniversitesi Ekonometri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam ben de ilk girerken herkes bunu bana diyordu. 3. sınıftan itibaren sınavlara çalışmaya başladım. Kimseyi dinlemeden çalıştım ve şu anda istediğim yerde çalışıyorum. Kendine güveniyorsan gir oraya. Güvenmiyorsan öğretmen hemşire uzman çavuş ol
    Calisinca yapabilen biriyim yks ve genel okul hayatimda genel notlarim 60 70 80 civariydi ingilizce temelim var hocam güvenme olayini tam anlayamadim

• KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Ben bu bölümü bitirip ve bu bölümle alakalı bir işte çalışmak istiyorum diyorsan kendine güveniyorsun. Kimseyi dinlemeden hedefe kilitlenmektir kendine güvenmek.

• quote:

Ben bu bölümü bitirip ve bu bölümle alakalı bir işte çalışmak istiyorum diyorsan kendine güveniyorsun. Kimseyi dinlemeden hedefe kilitlenmektir kendine güvenmek.
    Siz istanbul isletmedeyseniz anlatirmisin iyi yonleri kotu yonlerini

• İktisat fakültesinde daha çok profesör var. Beyazıt kampüsünün de avantajı var. İktisat ağırlıklı bir eğitim göreceksiniz. Zaten zorunlu ingilizce hazırlık da geldi işletmeye. Muhasebe eğitimi iyi midir? Bence iyi değildir. Bir tane hocası ülker grubundan ayrılma yöneticiydi. Ama dediğim gibi muhasebe eğitimi pek iyi değil. Ama bir kaynak bitirerek muhasebeyi halledebilirsiniz. Ben maliye mezunuyum. Yanlış yönlendirmeyeyim

• quote:

İktisat fakültesinde daha çok profesör var. Beyazıt kampüsünün de avantajı var. İktisat ağırlıklı bir eğitim göreceksiniz. Zaten zorunlu ingilizce hazırlık da geldi işletmeye. Muhasebe eğitimi iyi midir? Bence iyi değildir. Bir tane hocası ülker grubundan ayrılma yöneticiydi. Ama dediğim gibi muhasebe eğitimi pek iyi değil. Ama bir kaynak bitirerek muhasebeyi halledebilirsiniz. Ben maliye mezunuyum. Yanlış yönlendirmeyeyim
    Iktisat daha genis bir alan oldugindan isletme yerine iktisat mi yazsam diye dusundum

• Ben olsam iktisat yazardım. İşletme iktisatın bence alt dalı olan mikro iktisattır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.