Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi eczacılık İTÜ kimya mühendisliği mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce ne yazmalıyım aslında beslenme ve diyetetik de olacak tercihlerimin içinde, kimya mühendisliğinde yükselme, kendimi geliştirme imkanım var İTÜ olması da avantaj gibi ama eczacılık da artık pek iyi değil gibi duruyor sizce hangisi nedenleriyle açıklarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyx. -- 9 Temmuz 2013; 11:20:36 >

• Gerekten yardimci olacak kimse yok mu yani?
  • Eczacılık artık bitti gibi hocam sen hiç eczacı ile konuştunmu bence bir eczacı ile konuş zaten anlarsın ne demek istediğimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redand

Eczacılık artık bitti gibi hocam sen hiç eczacı ile konuştunmu bence bir eczacı ile konuş zaten anlarsın ne demek istediğimi

Ya konusuyorum onlar da sanirim mesleklerini kotulemek istemiyorlar cok olumsuz konusmuyorlar. Aslinda marmara beslenme ve diyetetik de dusunuyorum. Sadece dis hekimligi dusundugum icin sinava hazirlanirken su an karar veremiyorum. Sence diyetisyenlik nasildir?
  • Onların puanlarındada ivmeli artış var son 2-3 yıldır burdan iyi bir yer olduğunu çıkarabilirim ama inan hiç araştırmadım hiç bir fikrim yok 1 yıl daançalışmayı düşündün mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dusundum ama cok stresli bir insan oldugum icin guvenemiyorum kendime cevrem ve hocalarimda ayni seyi soyluyor. Aslinda dogudaki disleri de yazacagim ondan sonraki tercihlerim sanirim beslenme ve diyetetik ve belki eczacilik olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.