Bildirim
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi okuyorum hukuk isteyen sorusu olan varsa buyrun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kacinci sinif
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. sınıf ancak 3. senemdeyim hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: iskendr61
2. sınıf ancak 3. senemdeyim hocam
Hazirlik okudun heralde benim gibi
bu sene bir arkadaşım istanbul hukuk kazandı acaba sizin kampüse öğrenci kartı olmadan girmenin bir yolu var mı :) -
Bende Maltepe Hukuk hocam
Hocam girişlerde kartlara bakıyorlar illa ki ancak arkadaşın bir arkadaşından kartını alır sana verir sen de geçerken gösterirsin çok ayrıntı bakmıyorlar öyle. Biz sokuyorduk bu şekilde -
aynen öyle hocam kalmadım şükür ancak alttan 2 dersle geçtik moraller sıfır -
quote:
aynen öyle hocam kalmadım şükür ancak alttan 2 dersle geçtik moraller sıfır
Hangi dersler hocam secmelide ne sectiniz
Medeni ve anayasa kaldı hocam içim kan ağlıyor Mal rejimini son 2 güne bırakmıştım sınava 3 gün kala yataktan çıkamayacak şekilde hasta oldum hasta olmasam belki geçerdim de işte hayat kriminoloji seçeceğim bu sene en kolay o diyorlar -
Lys ye girmiştim sizin amfi de güzeldi baya, dahada nasıp olmadi girebilmek.
quote:
Medeni ve anayasa kaldı hocam içim kan ağlıyor Mal rejimini son 2 güne bırakmıştım sınava 3 gün kala yataktan çıkamayacak şekilde hasta oldum hasta olmasam belki geçerdim de işte hayat kriminoloji seçeceğim bu sene en kolay o diyorlar
Anayasaya bisey diyemiyorum hocam Allah o dersi bildigi gibi yapsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ya aslında bakma kolay ders geçilir de bizim kürsü çok boktandı Ferman Fatih Hüseyin. Fatih ders anlatmıyo adam gibi. Hüseyin ders anlatıyo da dersi anlatamıyo 5. dakikada uyuyosun ya da hiç girmiyosun. Ferman da zaten Ferman :D -
Hocam sizin okul ne zaman basliyor ekimin ortasi diye duymustum ben de deu hukuktayim baslayali 5 gun oldu :( bir de sizin vizeler ne zaman oluyor kac vize kac final oluyor bir donemde
hocam 1. Sınıflar için 26 sında diğer sınıflar 28imde başlıyor. Bizde ilk dönem vize oluyor sadece ikinci dönem de final oluyor. Her dönem bir sınav yani. Dersler yıllık
quote:
Medeni ve anayasa kaldı hocam içim kan ağlıyor Mal rejimini son 2 güne bırakmıştım sınava 3 gün kala yataktan çıkamayacak şekilde hasta oldum hasta olmasam belki geçerdim de işte hayat kriminoloji seçeceğim bu sene en kolay o diyorlar
Medeni'yi anlarım da bir insan Anayasa denen şeyden nasıl kalabilir ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aha bele hocam bizim derse 3 ayrı hoca giriyodu 3 ayrı kitaptan işliyolardı zaten 2 si ders anlatamıyodu öyle saçma işlerdi. vizem iyiydi 2. dönem işe girdim hem çalışıp hem okiyim dedim finalden 42 alınca kaldım :D -
Diyebilecek bir şey yok hocam, sağlık olsun. Ben de Selçuk'tayım ve yanımda yüzlerce kişiyle birlikte Roma'dan kaldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 23 Eylül 2016; 13:53:49 >
Zor mu ne kadar çalıştın ygs lysye
romayı ben de hiç sevmezdim ama nasıl olduysa AA ile geçtim
Benzer içerikler
- hızlı giden atın boku seyrek düşermiş kompozisyon
- terkur krem
- duvarda domuz yağı lekesi nasıl anlasilir
- acilden rapor alma yolları
- izmir"in en tehlikeli 10 semti
- sodyum iyon batarya
- suudi arabistan
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X