Şimdi Ara

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ(Sosyal Hizmet - Uluslararası ilişkiler) [ACİL YARDIM] SON SAATLER BİR EL ATIN YAHUUUUUUUUUU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar . Bu iki bölümden birini yazmak istiyorum İstanbul üniversitesinde . İkiside tutacak gibi görünüyor ama olay şu : Sosyal hizmet açıköğretimden de okunabiliyor ama geleceği çok parlak deniyor . 2 ile 4 senelik sosyal hizmet arasında fark olur mu ? Nihayetinde devlet kadrosuna gireceğiz . Uluslararası ilişkilerden de çok mezun var . Hangisini seçmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 17 Temmuz 2013; 16:56:11 >

• Up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

Merhaba dostlar . Bu iki bölümden birini yazmak istiyorum İstanbul üniversitesinde . İkiside tutacak gibi görünüyor ama olay şu : Sosyal hizmet açıköğretimden de okunabiliyor ama geleceği çok parlak deniyor . 2 ile 4 senelik sosyal hizmet arasında fark olur mu ? Nihayetinde devlet kadrosuna gireceğiz . Uluslararası ilişkilerden de çok mezun var . Hangisini seçmeliyim ?

sosyal hizmetler tutuyorsa hiç düşünmeden onu yaz derim. geleceği çok parlak bir meslek. duyduğum kadarıyla istanbul uluslararası ilişkilerde kalite de biraz düşmüş; ama seni yanıltmak istemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orijinal adam

quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

Merhaba dostlar . Bu iki bölümden birini yazmak istiyorum İstanbul üniversitesinde . İkiside tutacak gibi görünüyor ama olay şu : Sosyal hizmet açıköğretimden de okunabiliyor ama geleceği çok parlak deniyor . 2 ile 4 senelik sosyal hizmet arasında fark olur mu ? Nihayetinde devlet kadrosuna gireceğiz . Uluslararası ilişkilerden de çok mezun var . Hangisini seçmeliyim ?

sosyal hizmetler tutuyorsa hiç düşünmeden onu yaz derim. geleceği çok parlak bir meslek. duyduğum kadarıyla istanbul uluslararası ilişkilerde kalite de biraz düşmüş; ama seni yanıltmak istemem.

Teşekkür ederim düşüncen için .

İst Üni'nin sağlık fakültesi kampüsü Bakırköy'de ama Silivri'ye taşınma durumu var . Bu gözümü korkutuyor sadece .

Başka düşüncesi olan arkadaşlarında fikrini almak isterim

• Flood oluyor ama konu onemli ve zaman az up

• Bunlardan mezun ya da bilgisi olan falan kimse yok mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.