arkadaşlar istanbulda güvenilir elden iphone alabileceğim biryer var mı? fatura da almam lazım varmı bildiğiniz biryer
Ülkeye yasal yollarla girmeyen henüz ithalatı olmayan bir ürünün faturası mı olur? Alındığı ülkenin faturasını kastediyorsan o ayrı tabii..
vodafone u bekle bence hem garantili cihaz almış olursun bozuldugunda dogru düzgün bir muhatabın olur,kayıt problemin olmaz ama fiyatı nasıl olcak o hala belli değil
Vodafon iphone tarihi icin 28 agustos dendi bana dun icerenkoy karfurda. Ne kadar dogru bilemem... Fiyatlar assa yukari belli zaten en fazla 900-1000 YTL gibi olucak ama Vodafon akillilik edip musterileri kendi tarafina cekmek isterse, ucuz tarife uzun kontrat olarak hem kendini hem aliciyi sevindirebilir. Ben boyle bisey beklemiyorum ama...
astoria da ki vodafone da iphone 8 gb geldi yazıyordu. (ilk iphone 3g değil)
Bence de Vodafone'u bekle, telefon 700den çok daha fazla olmayacaktır çünkü sözleşme imzalayacaz. Sözleşme de en az 60-70 olur gibi geliyor bana. Yalnız dikkatimi çekti 28 ağustos gibi net bi tarih vermeleri şaşırtıcı. Biliyorlarsa şunu herkese duyursalar ya