Şimdi Ara

İstanbulkart 100 TL Yüklemeye 20 TL Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulkart 100 TL Yüklemeye 20 TL Hediye

Kampanya 17 Mayıs tarihi itibarı ile İstanbulkart Mobil'e üye olmuş kullanıcıların sadece İstanbulkart Mobil’den yapacağı yüklemelerde geçerlidir.

Hediye TL talimatı, İstanbulkart Mobil’e yeni üye olanların Mastercard ya da Maestro logolu banka, ön ödemeli ve kredi kartları ile yapacağı ilk yüklemelerde verilecektir.

Bir kullanıcı kampanyadan yalnızca 1 kez faydalanabilir.

Kampanyaya katılabilmek için İstanbulkart Mobil’e ilk kez yeni üye olunması ve tek seferde 100TL ve üzeri yükleme yapılması şartı aranmaktadır.

Kampanya 15.000 kişiyle kısıtlıdır.

Yüklenen ve hediye bakiye miktarı, İstanbulkart Mobil’de yer alan ‘Bekleyen Talimatlarım’ kısmında görüntülenecektir.

Kazanılan hediye TL’ler İstanbulkart Mobil’den NFC yoluyla, otobüslerdeki geçiş cihazlarına ya da biletmatiklere okutularak fiziksel karta tanımlanabilir.

Bu kampanya, başka bir kampanya veya başka bir indirim ile birleştirilemez.

Belbim herhangi bir ön bildirimde bulunmaksızın, kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Belbim herhangi bir zamanda kampanya koşullarını tek taraflı olarak değiştirme, kampanyayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceannn12 -- 22 Mayıs 2021; 22:57:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yeni üyeliğe.. geçti bizden artık İstanbulkart 100 TL Yüklemeye 20 TL Hediye 

• 16 mayıs ta üye oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul kartı olup istanbul mobil'i hiç kullanmamış çok azdır herhalde kötü bir kampanya olmuş 15 bin limiti dolmaz diye tahmin ediyorum

• İlk defa kullanacağım arkadaşlar, 100 liraya atıp direkt otobüse binip bastığımda sisteme işliyor mu bakiye yoksa biletmatiklere mi okutmam lazım kartımı?

Edit: Sürekli hata veriyor. Garanti banka kartıyla denedim olmadı. Kredi kartı ile denedim yine olmadı. Bir türlü bakiye yükleyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 22 Mayıs 2021; 23:47:52 >
  • Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Bazı otobüslerde yüklüyor bazılarında nedense yüklemiyor bir kaç defa başıma geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oceannn12 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam deneyeceğim artık. Yarın gündüz bakiye yüklemeyi de tekrar deneyeceğim bir türlü kabul etmiyor.

• Yeni üye olacaklar kaçırmasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstanbul kartım var ama İstanbula çoook uzağım, neyi nasıl yapmalıyım, aydınlatabilecek forumdaş var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trak39 T kullanıcısına yanıt
    Kaydol uygulamaya ekle kartı ordan NFC varsa telefonda anında yüklenir karta.

• quote:

Orijinalden alıntı: oceannn12

Kaydol uygulamaya ekle kartı ordan NFC varsa telefonda anında yüklenir karta.

Peki hocam fiziki İstanbul kart olmadan veya fiziki kart olunca İstanbul dışında bu kartla harcama yapabiliyor muyuz. Nasıl. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 23 Mayıs 2021; 10:22:30 >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Ben getirde kullanıyorum, işlemi nfc ile yapıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FPessoa

Ben getirde kullanıyorum, işlemi nfc ile yapıyorsunuz.

Fiziki kart olunca migros, A101 ve şok market lerde kullanabilir miyiz. Ona göre istanbuldan fiziki kart isteyeceğim. Teşekkürler

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum maalesef, hiç denemedim. Tecrübe eden arkadaşlar bilgi verir sanırım.

• siteye yeni üye oldum. akbank TOSLA kartı ile yükleme yaptım. 20 tl gelmedi İstanbulkart 100 TL Yüklemeye 20 TL Hediye 

• quote:

Orijinalden alıntı: HEADLESS

siteye yeni üye oldum. akbank TOSLA kartı ile yükleme yaptım. 20 tl gelmedi  

Kampanya 15.000 kişiyle kısıtlıdır.

Yüklenen ve hediye bakiye miktarı, İstanbulkart Mobil’de yer alan ‘Bekleyen Talimatlarım’ kısmında görüntülenecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tbskvk55

Peki hocam fiziki İstanbul kart olmadan veya fiziki kart olunca İstanbul dışında bu kartla harcama yapabiliyor muyuz. Nasıl. Teşekkürler

Alıntıları Göster

Bazı marketlerde klasik temassız banka kartı gibi kullanabiliyorsun. Birde yüklemeleri aktifleştirmek için nfcli telefon yeterli.

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

Nfc var hocam. Fiziki İstanbul kart lazım. Hangi market ler kullanılanlar hocam. Migros, A101, gibi mi. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tbskvk55

Nfc var hocam. Fiziki İstanbul kart lazım. Hangi market ler kullanılanlar hocam. Migros, A101, gibi mi. Teşekkürler

Migros ŞOK A101 Carrefour

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.