Şimdi Ara

İSTANBULKART BAKİYE YÜKLEMELERİNİZE 50 TL WORLDPUAN! 1-31 OCAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
6
Favori
5.882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    • Kampanya kapsamında 1 Ocak 2022 00:01 ile 31 Ocak 2022 23:59 arasında yapılan işlemler alışveriş işlemleri dikkate alınacaktır.
    • Kampanyaya yalnızca World Mobil uygulaması üzerinden 1 Ocak 2022 itibarıyla katılım yapılabilecektir.
    • Kampanyaya World Mobil uygulamasından "Hemen Katıl" butonuna tıklayarak katılım yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır.
    • Kampanyaya bireysel kredi kartları, World Nakit kart ve hesaptan yapılacak yüklemeler dahildir.
    • Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. Puan asıl karta tanımlanmaktadır
    • Diğer banka kredi kartları ile yapılan İstanbulkart yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir
    • Kampanyaya yalnızca İstanbulkart otomatik bakiye yükleme talimatı vermiş müşterilerin ve 20 TL ve üzeri tutardaki İstanbulkart yüklemeleri dahil olacaktır
    • Kampanya kriterlerine uygun olarak gerçekleştirilen her 20 TL ve üzeri İstanbulkart yüklemesinde yüklenen tutarın %20’si, toplamda ise 50 TL puan kazanılacaktır.
    • Kampanyadan ödül kazanabilmek için Yapı Kredi Mobil aracılığıyla İstanbulkart otomatik bakiye yükleme talimatı verilmiş olmalıdır. Bakiye yükleme talimatı vermeyen müşterilerin bakiye yüklemeleri ödüllendirilmeyecektir.
    • Verilen talimatlar kampanya bitimine kadar aktif kalmalıdır, talimatını kampanya süresince iptal eden müşterilere ödüllendirme yapılmayacaktır.
    • Kampanya kapsamında hak edilen puanlar 8 Şubat 2022 tarihine kadar yüklenecektir.
    • Puanların son kullanım tarihi 8 Mart 2022’dir.
    • Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL puan kazanabilir.
    • Yükleme yapılabilmesi için, puan yükleme tarihinde açık kart/hesap bulunması gerekmektedir.
    • Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
    • İstanbulkart kart kaydetme, bakiye yükleme ve otomatik bakiye yükleme talimatını Yapı Kredi Mobil'deki Ödemeler > Ulaşım Kartları > İstanbulkartlarım adımlarını takip ederek kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene 1 kez yaptım puanı aldım , 2. Ay tekrar yaptım puan vermediler, aradım, 1 kere yapma hakkı varmış , bonus ise her ay veriyor bilginiz olsun ,

• onnow78 kullanıcısına yanıt

Ben yapı krediden her ay alıyorum puanı.. Galiba 5 ay falan oldu..

Her ay alınabiliyor, farklı kartla deneyin, aynı kartla üst üste yapmayın

Yok öyle bişey

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her ay alıyorum talimatı iptal etmeyin.1 seneden beri

Şartlarda öyle birşey yazmıyor. Eşşek gibi verirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Tamam

• Şimdi talimat mi vermem lazim yoksa 1 kerede 250 tl mi yuklemem lazim

• NeMiVaR kullanıcısına yanıt

kamp katıl, ykb moıbiden yükleme talimatı ver, en az yükleme tutarı 20tl olmalı. daha sonra ykbb mobilden manuel yüklesen de olur, en az 20tl yüklenmeli, toplamda 250tl

• vindobona V kullanıcısına yanıt

Bana vermediler, müşteri hizmetleri form doldurdum, cvp 1 kez veriliyor dediler

Şartlarda 1 müşteri 1 kez diyor ama kampanya her ay yenileniyor, size vermemeleri çok saçma, bakalım bu ay yine 250 lira yükledim, gelecek mi göreceğiz

• Teşekkürler hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10 lira yatmış bana. Halbuki 250 liralık dolum yaptım. Gel de uğraş şimdi. Ya hiç yatmaması lazımdı. Anlamadım bu işten.

aynen 10yatmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Banada 20 yatmış 280 TL yükleme yapmıştım vay arkadaş ya uğraş dur

• exqwerex E kullanıcısına yanıt
    Farklı İstanbul kart mı?

• Eşimin kartinada 8 TL yatmış şaka gibi ya

Ben garanti olsun diye her ay farklı kartla deniyorum. Üst üste aynı kartla yapmıyorum. Araya başka kart sokuyorum

• exqwerex E kullanıcısına yanıt

İlk kez yapılan farklı kart farklı İstanbul kartada 8 TL yatmış?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.