Arkadaşlar ortalama bir ünide endüstri müh. Kazandım ama odtü,ytü istatistik beni aşırı derecede kendine çekti sizce istatistik bölümü nasıldır? |
İstatistiğe yatay geçiş
-
-
Endüstri daha iyi bence ama istiyorsan geç tabii -
odtüye geçeceksen geç ytü düşünme -
ie'de kal bence -
lan adamı tanımıyorum ben siz de tanımıyorsunuz nasıl adama direkt iede kal diyorsunuz. bu hakkı nasıl kendinizde görüyorsunuz -
İstatistiğe benim de ilgim var merak ediyorum açıkçası. İstatistik çıkarmayı çok severim -
Sanane -
iede zaten istatistik alaninda kendini gelistirebilir -
ders programina bak mezunlarla-okuyanlarla konus ilgin varsa gec
bizim diyebilecegimiz bir sey yok
yorumlar cop -
senin gibi yıkıklar sürekli peşimde koşarken neden bırakayım hesabı? -
forumdan tavsiye alınmaz hocam.
adamların çoğu troll, senin için en kötüsü ne olacaksa onu söylerler emin ol.
tabi iyileri de var arada ama iyi olanları ayırt etmek zor.
sizin içinizden ne geçiyorsa onu yapın veya üstte bir arkadaş demişti, mezunlara sor ders programlarına vs. bak, çevrendekilere danış, varsa eski okuldan rehber hocan falan ona sor.
ama bir şekilde kararı sen ver, kimseye güvenme hocam.
-
İstatistik okursan Big Data veya Data Science alanında çalışabilirsin, ODTÜ İstatistik'teki arkadaşım bölümdekilerin bu iki konu üzerinde odaklandıklarını söylemişti.
-
Öncelikle Kurtçu Restrop denen karakter yoksunundan tavsiye alma.
Forumdan tavsiye almanı da önermem. Yks hazırlanan 3-5 liseli nereden bilsin.
İnstagram kullanıyorsan oradan istatistik okuyan kişileri bulup dm atarak öğren.
@Kurtçu Restrop
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
lan adamı tanımıyorum ben siz de tanımıyorsunuz nasıl adama direkt iede kal diyorsunuz. bu hakkı nasıl kendinizde görüyorsunuz
|
forumdan tavsiye alınmaz hocam. adamların çoğu troll, senin için en kötüsü ne olacaksa onu söylerler emin ol. tabi iyileri de var arada ama iyi olanları ayırt etmek zor. sizin içinizden ne geçiyorsa onu yapın veya üstte bir arkadaş demişti, mezunlara sor ders programlarına vs. bak, çevrendekilere danış, varsa eski okuldan rehber hocan falan ona sor. ama bir şekilde kararı sen ver, kimseye güvenme hocam. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X