Şimdi Ara

İşte o gün geldi....son vede acil görüşleriniz lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SAMSUNG LE32S71B
    SAMSUNG LE32R32B

arasından bir seçim yapmam gerekiyor ancak sadece kendim için degil teyzeme de alacagım, dolayısıyla sorumlulugu bende olacak, kısaca zor karar....

Kullanım amacım Digiturk ve DVD izleme, zaman zaman da Laptop bağlama şeklindedir, sizlere göre bu modellerin artı/eksileri nelerdir. (Bağlantılar, görüntü, ses v.b.)

bir de anlamadıgım birşey var, R serisi daha ileri deniyor ancak kontrast ve renk olarak S daha iyi gibi, çözemedim.

yok bu ikisi de alınmaz şunu al kesin daha iyi dediginiz bir model var mı?

Yarın bu iş bitecek, ailecek bütçemiz içerisinde hiçte fena olmayan bir tutarı bayılacagız o yüzden hata yapmak istemiyorum. Acil cevaplarınızı bekliyorum
    Şimdiden tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TULMAM -- 9 Mart 2007; 11:40:53 >

• R serisi ile S serisi arasında dağlar kadar fark var.YaNLIZ BURADA ÇOK ÖNEMLİ BİR NOKTA VAR.bUNU SAKIN UNUTMAYIN.bURADA ADI GEÇEN İY OLAN R SERİSİ sizin belirttiğiniz 32r32b deki R serisi değil.Bu seri S den de kötü.Bahsi geçen R serisi LE37R72B veya LE40R72B olan.Yani sonu 32 ile biten R ler değil.
    Bu R ler 3.2 öilyar renk ile samsung sınıfının en alt ve özelliksiz modeli denilebilinir.

Paranız müsaitse R alınız.LE37R72B veya LE40R72B
    En bariz farklar:
    R serisi:12.8 milyar renk
    S serisi:6.4 milyar renk
    32R32B serisi :3.2 milyar renk

R serisi:Çevre aydınlaığına göre kontarst ayarı var
    S de yok
    R32B de yok

R serisi :5000:1 kontrast
    S serisi :3000:1 kontrast
    R32B serisi:2000:1

R serisi:srs tru surround ses sistemi + WOW
    S serisi: standart ses
    R32B serisi:satndart ses

R serisi muhteşem piano black kasa
    diğerleri standart...

Bunlar gibi...
    Bu sebeple sizin adını verdiğiniz 32r32B ile R72 li seriler çok farklı..
    En yukarıda belirttiğiniz 2 cihazdan hangisi diye sorarsanız S alın.Paranız biraz daha varsa LE37R72B alın.Bu arada 37 inç Lcd için en uygun ebattır.(bakınız avrupa satışları)
    Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvarch -- 9 Mart 2007; 11:55:14 >

• tesekkürler, bağlantılar ve bahsettiğim kullanım amaçları açısından S'in bir eksiği var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TULMAM -- 9 Mart 2007; 12:01:56 >
  • yok ancak dvi bağlantısı hakkında pek emin değilim ama monitör girişi olduğunu hatırlıyorum.En kartınızın yada laptopunuzun monitor çıkışından pin kablo ile bağlantı yapabilirsiniz sorunsuz..
    kolay gelsin
  • bilvarch dostumun yazdıklarına aynen katılıyorum ve eklemek istiyorum eğer bütçe olayınız müsaitse kesinlikle r serisi alın derim... 32r72 bu iki cihazdanda çok çok farklı ve güzel tabi son tercih sizin.. en güzeli yanyana izleyerek görerek karar vermek...
  • cevaplarınız için tesekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.