Şimdi Ara

* İŞTE PARA BÖYLE KAZANILIR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyuncu________________Geldiği Takım____________Bonservis_____________Gittiği Takım_____________Bonservis

Karim Benzema.................ALT YAPI.........................----------------..................Real Madrid......................35 milyon Euro
    Florent Malouda.................Guingamp.........................4 Milyon Euro...................Chelsea..........................20 milyon Euro
    Eric Abidal............................Lille..............................10 milyon Euro................Barcelona.........................15 milyon Euro
    Michael Essien.....................Bastia............................ 7.8 Milyon Euro................Chelsea..........................38 milyon Euro
    Mamadou Diarra.................Vitesse............................3.9 milyon Euro...............Real Madrid......................26 milyon Euro
    Hatem Ben Arfa..................ALT YAPI..........................---------------..................Marsilya.........................11 milyon Euro
    Thiago Mendes....................Chelsea...........................9 milyon Euro.................Juventus..........................13 milyon Euro
    Nilmar...............................İnternacional.....................5 milyon Euro.................Corinthians......................8 milyon Euro
    Steve Marlet......................Auxerre............................Bedelsiz.........................Fulham............................15 milyon Euro

Toplam Ödenen Bonservis = 39.7 milyon Euro
    Toplam Satılan Bonservis = 181 MİLYON EURO

Kazanılanlar : 141.13 Milyon Euro + 7 sene Ard Arda Fransa Ligue 1 ŞAMPİYONLUĞU

Ne denilebilir ki... "KLÜP" Dediğin BÖYLE OLUR..!!

• Gerçekten çok iyi transfer ekibi var Lyon un. Yalnız Bonservisi ile aldıkları futbolcular(Essien-Basita,Maluda) da bilinmeyen takımlar olmasına rağmen iyi bonservis ödenmiş. Guingamp ismini ilk defa duydum mesala. Öyle bir klübe 4 milyon bence çok. Ancak öyle bir transfer komitesi varmışki,adamın çok yetenekli olduğunu görmüş ve basmış almış. sonrada çok fazlasına satmışlar. Helal olsun. Birde şu var biz sadece para kazanılan transferleri biliyoruz. Kesinlikle ucuza alınıp,uyum sağlayamayan ve zarar edilen adamlarda olmuştur. Bildiğimiz Keita mesala zarar ettiler. Lille den kaça almışlardı,GS a kaça sattılar?? Bunun gibi çok örneğide vardır kesin.
  • Bana Arsenal'i arattırma.

Fransa liginde adamların karşısında 2-3 kişi durdu mu bu sezon gördük hallerini.
  • yau zaten bu lyon'da boncuk mu var anlamıyorum arkadaş..

akıl var mantık var ; Malouda 20 milyon euro eder mi ! M. Diarra 26 milyon euro eder mi ! hele S. Marlet 15 milyon euro eder mi !!

ben anlamıyorum bu işi, bunların üzerinden kara para mı aklıyorlar arkadaş nedir bu olay..
  • lyon her zaman bir sıçrama tahtası olmuştur.
  • Benzema Madrid'e mi gitti?
  • Porto'nun yaptığı transflerin yarısı bu rakat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten klüp olarak çok gelişmiş bi mali yapısı var
  • keitayıda yazsana hacı sanırım 10 milyona yakın zararları var
  • Bir tek bize zararına adam vermişler anlaşılan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: boysofhell24

keitayıda yazsana hacı sanırım 10 milyona yakın zararları var

• Abidalın Hakan baltadan ne farkı var arkadaşlar bana anlatın. 15 milyona nasıl satmışlar aklım almıyor.

Biz Ardayı 15 e zor satabiliyoruz ama Benzema gibi normal düzeyde birisini 35 milyona satıyorlar.
  • oyuncular-----geliş fiyatı----------gidiş fiyatı-----
    pepe-----------3 M euro--- -madrid e 49 M euro ya satıldı
    Qaresma -----5 M euro inter---32 M euro ya satıldı
    bosingwaa---altyapı------20 M euro ya satıldı chelseya
    lucho gonzales --- 20 M euro
    deco 40 M euro
    carvalho 35 M euro
    ferraria----30 M euro

daha bunlar yarısı aşağı yukarı fiyatlar

PORTOYU GEÇEMEZ HİÇ BİR TAKIM PARA KAZANMADA
  • Michael Essien.....................Bastia............................ 7.8 Milyon Euro................Chelsea..........................38 milyon Euro
    Mamadou Diarra.................Vitesse............................3.9 milyon Euro...............Real Madrid......................26 milyon Euro

ii kazanmışlar helal olsun akıllı yöneticileri var..
  • VEEEEE WERDER BREMENDEKİ DİEGO
    M.UNİTED'DEKİ ANDERSON
    ŞU AN TRANSFER OLAN LUİS FABİANO

İŞTE PORTO
  • Ajax da var
  • Ajax'ın altyapısından yetişen bir kaç oyuncu sayayım...

Johan Cruyff, Patrick Kluivert, Clarence Seedorf, Edgar Davids, Dennis Bergkamp....
  • Porto bu işi daha iyi yapıyor.
  • Daha önce Ajaxın yaptğı işi Lyon yapıyor ama bi farkla Ajaz altyapıdan yetiştirip satardu bu futbolcuları. Yanı sıfır maliyetle yetiştirirdi. Ama Lyon öle değil 5-10 milyon euro arası futbolcuyu alıp 30 milyon euro üstü satıyor. Ama Lyon'un artık kadroyu yenileme vakti geldi. 7 sene üst üste şampiyonluktan sonra bu sene şampiyonluğu kaptırdılar. Bu sene de takip etmedim transferlerini ne yaptı acaba Lyon transfer döneminde.
  • Keita alınır 18m Eurodu sanırım satılışı 8m Euro :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.