Şimdi Ara

İşte Volkswagen’in sahteciliğini ortaya çıkaran mühendis

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  İşte Volkswagen’in sahteciliğini ortaya çıkaran mühendis

John German’ın soyadı İngilizcede Alman anlamına geliyor. Kaderin garip cilvesi… John German, Volkswagen’in emisyon testlerinden geçmek için sahtecilik yaptığını ortaya çıkaran mühendisin ta kendisi… German, Amerika’da International Council on Clean Transportation (ICCT) (Uluslararası Temiz Ulaştırma Konseyi) isimli kar amacı gütmeyen kuruluşta çalışıyor. VW’nin sahteciliğini ortaya çıkarması, gerçek yol koşullarında yaptığı bir teste dayanıyor. “Daha önceki testler neden yanlış sonuç vermiş?” diye sorulabilir. Yanıtı basit, uzun süredir emisyon testleri laborutuvar ortamında yapılıyormuş. John German, testi gerçek yol koşullarında yapınca acı gerçekle yüz yüze gelmiş.Michigan Üniversitesi’nde mühendislik eğitimi gören John German, VW üzerinde yaptığı testlerde Batı Virjinya Üniversitesi Alternatif Yakıtlar Merkezi’nin desteğinden yararlanmış.Son olarak dünyanın en büyük otomotiv şirketini dize getiren John German’ın 1997 model bir Honda Accord kullandığını belirtelim.

Kaynak:http://www.turkishtimedergi.com/otomotiv/iste-volkswagenin-sahteciligini-ortaya-cikaran-muhendis-turkishtime-ozel/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu dede mi mühendislik eğitimi görüyormuş?

• Acun abi ben almanya dan geliyom simdi size VW yi yok etcem

• konuyu kilitlerler yöneticilerin vw konularına karşı bir alerjisi var. düşünüyorum tehditmi alıyorlar, paramı alıyorlar yoksa onlarda vw sahibi fanlardan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Bu dede mi mühendislik eğitimi görüyormuş?

Adam Michigan Universitesinde egitim gormus iste,anlamak bu kadar zor mu?

• Hondacılar basmış vosvosu

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

Zor değil ama anlatım bozukluğu var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birazdan bu dayıyı vatan haini ilan eder bizimkiler
  • Türklere bravo almanlarıda kendilerine benzetmişileriki yıllarda merkel'le bakanlarıda takip etmeli mal varlıklarını araştırmalı ,gemiciklerini saymalı yardım vakıflarını takip etmeli

• demek ki neymiş, yol testi geçerliymiş.

helal mühendis abimize.
  • quote:

quote:

quote:

Anlatım bozukluğu değil. Adam hem okuyor hem kendini geliştiriyor. Adamlar bizimkiler gibi okuma-yazmayı öğrenince bir şey olduğunu zannedip eğitim-öğretim hayatını bitirmiyor.

• 97 accord dikkatimi çeken araçlardan birisi. Varmı bu araç hakkında bilgisi olan?

• VW FAN BOYLARI MAHKEME AÇIP TAZMİNAT İŞİNE GİRECEKLERİNE BURDA BİZİ YİYİOLAR.
    TÜRK MANTALİTESİ
  • Twitter ve face'de vw fanatikleri tarafından bu fotoğraf paylaşılıp linç kampanyası başlar.

• bütün vosvos konularını okudum. millet billur geçiyor iyi güzel hoşta..

şimdi bu tdi motor, rakiplerinden daha kötü bir motor mudur? yani rakipleri 110 bg 250 nm tork verebilip emisyonlarını da düşük tutabiliyorken tdi motor bunu yapamıyorsa? bu durumda tdi teknolojisinin yetersiz olduğunu mu gösterir?

yani rakiplerine göre + - durumu nedir? teknik olarak konuya hakim arkadaşlar açıklarsa bilgilenmiş oluruz.
  • http://www.theguardian.com/business/2015/sep/26/volkswagen-scandal-emissions-tests-john-german-research

Bunu da ilk mesaja ekler misin ? Yabancı dili olanlar daha geniş açıklama okuyabilir isteyene parça parça çeviririz de müsait zamanda. Gerçi bu aralar Vw konuları kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 28 Eylül 2015; 12:24:55 >
  • Türkiye ye gelse döver bizimkiler bu adamı sana mı kaldı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeninesilogretmen

quote:

quote:

quote:

Anlatım bozukluğu değil. Adam hem okuyor hem kendini geliştiriyor. Adamlar bizimkiler gibi okuma-yazmayı öğrenince bir şey olduğunu zannedip eğitim-öğretim hayatını bitirmiyor.

Eğitimden kasıt doktora, doçentlik olaraksa doğru diyorsunuz hocam.haklısınız,
    Hatamı mazur görün.lisans seviyesi ve yüksek seviye eğitimi karıştırdım.malum, doktor doçent eğitim görmez, bilimsel çalışma yapar prof olur gibi bir algı var

• quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

bütün vosvos konularını okudum. millet billur geçiyor iyi güzel hoşta..

şimdi bu tdi motor, rakiplerinden daha kötü bir motor mudur? yani rakipleri 110 bg 250 nm tork verebilip emisyonlarını da düşük tutabiliyorken tdi motor bunu yapamıyorsa? bu durumda tdi teknolojisinin yetersiz olduğunu mu gösterir?

yani rakiplerine göre + - durumu nedir? teknik olarak konuya hakim arkadaşlar açıklarsa bilgilenmiş oluruz.

bildiğim kadarıyla common rail dizel sistemine geç geçtikleri için bu sorunu yaşıyorlar.

Diğer markalar common rail'e geçip,senelerce bu teknolojiyi iyileştirmekle uğraştıkları için sıkıntı yaşamadılar çok ama vw senelerce pompa-meme injeksiyonlu motorlarda inat etti ve sonra baktı ki common rail'e geçmeye mecbur,geçti ama diğerlerine yetişemedi.Pardon yetişti ama hileli yazılımla
    Benim düşüncem bu yönde

• Source kullanıcısına yanıt
    mevcut başlıklar var, o başlıklardan devam edelim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.