Şimdi Ara

İstemdışı tarife değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben yıllardır 1mb kotasız aboneydim fakat geçtiğimiz bi 15 gün boyunca hızda aşırı artış olduğunu farketince online işlem merkezinde bir hesap oluşturup tarifemi kontrol ettim. Şu an tarifem '' İŞYERİM NETLİMİTSİZ Başlangıç Paket '' diye bir şey olmuş. Bunu benim isteğim dışında nasıl yapmış olabilirler? Bir diğer sorum da, bu tarifede kota var mı? hani 20 gb'ı aşınca hız düşüşü vs tarzında katakulliler içeriyor mu bu işyerim netlimitsiz tarifesi. Lütfen bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim

• Lütfen yardım, şu an en ufak bilgiye bile ihtiyacım var arkadaşlar...
  • telefonla arıyolar şöyle şöyle kampanyamız var diye, hat başkası üstüneyse mesela annene, onu aramışlardır annende ucuz olduğunu duyunca geçmiş olabilir.

haber vermeden tarife değiştiremezler çünkü. eğer öyle birşey olduysada arayıp görüşün ttneti

ekleme : netlimitsiz tarifesinde 15gb kota vardır . sonra hız 512 ye düşer, internete o hızla devam edersin. (bu hız düşme olayı çok tartışılır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 15 Eylül 2010; 14:31:43 >
  • cevap için çok teşekkür ederim. Netlimitsizde kotayı aşınca hız düşme olayının muallakta olduğunu ben de duydum :) Keşke buna kesin dille bir cevap bulabilsek ama sanırım TTnet yetkilileri de muallakta.
  • dostum sana mesaj yazdım ondan sonrada beni aradılar tesadüfe bak

24 ay ve daha uzun süredir üye olan abonelerine , 27TL mi öyle bir rakamdı unuttum şimdi, netlimitsiz başlangıç paketine geçiriyolarmış. taahhütsüz sözleşmesiz olarak.

ben kabul etmedim taahhüt olmadığı halde.

arayan kız konuşmakta zorlanıyodu, ve benim tarifemi 1mbit görünüyo dedi ama öyle değil halbuki netlimitsiz. üstelik 444 16 87 diye bir numaradan aradılar.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 30 Eylül 2010; 13:10:14 >
  • Beni de az önce aradılar taahhüt falan hiç bahsetmediler ama eminim yaptıkları işin altında bir şerefsizlik vardı. Bende orada çalışana ayar vermek zorunda kaldım.

Ulan 6 ay yurtdışında yaşadım ayda 5TL (yazıyla beş) vererek 32mb internet kullandım. Sizin 8mb'e kadar diye diye milleti kandırdığınız yetmiyormuş gibi bir de yalan dolan kurarak hat sahibi anneyi babayı kandırarak karlı duruma geçmeye çalışıyorlar. Hakikaten bu Türk Telekom başında ki adamların yatacak yeri yok!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.