Şimdi Ara

İstemsizce hayatın bizi VW'e yönlendirmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toyota al yada corsa illa vw almak zorunda değilsin sen kendi e bahane arıyorsun
    O paraya güzel bir corolla alırsın auris de alırsın.lpg yi taktın mı tamamdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emrdmr1 kullanıcısına yanıt
    "Avrupalı da vw alıyor."
    ... dendikten sonra son 10 yılın rakamları, analizi, incelemeleri gelecek diye bekledim ama göremedim, boş ki ne boş...

• Of be kardeşim baydiniz artık git 2 hava yastikli beyaz polonu al sonra VW biniyorum gezersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacağınız Polo'ya Allah 4 yastık bağışlasın...
  • faldov kullanıcısına yanıt
    2014 modelini kullandım 1.4 dizelin. Arabada 5 kişi iken yokuşta durup kalkmam gerekti. Araba bildiğin can çekişiyordu zar zor kalktı. Ekonomik olabilir ama atak değil.

• NoyanDervis kullanıcısına yanıt
    Demesi çok kolay
    10.000 lira maaşı olsa 13 ay hiçbir şey yemeyip içmeyip ancak zorla biriktirdiği(belkide borç aldığı) paraya ekleyip düzgün bir şey alabiliyor.
    1.000-2.000 liraya kadar ancak köşeye atabilir. Bu da 130 ay ediyor. 11 seneye kim yaşar, kim gider hiç bilemeyiz.
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    B segmenti HB bir araca 5 kişilik bir araç pek sayılmaz bana göre.
    En fazla 4 kişi bence binmeli. Tabiki 5 kişi biner ama gerek yerden yüksekliği, gerek iç hacmi vs. hemen hemen 4 kişi için yapılmıştır.
    İ30'a 6-7 kişi binen aile gördüm ama konforlu değillerdi tabikide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

F30 3.20 aracimi trim sesleri hosuma gitmedigi icin sattim ve sifir golf aldim. F30 dan onceki aracimda mercedes c200 ve 3008 di. Yani arabalari karsilastirabilecek kadar sahip oldum. Wag a sempatimde yok. Hangi arac parasinin hakkini verirse onu alirim.

Alıntıları Göster
    320 satıp golf alan birinin yorumlarını gerçekten dikkate alın sayın ergenler böylesi her gün düşmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Zaten sıkış tepiş binmiştik de mecburi bir durumdu. Ben motorun güçsüzlüğüne dikkat çekmek istedim. C sınıfı birçok 1.6 dizel araç 5-6 kişi zorlanmıyorken i20 can çekişiyordu.

• SuperchargerrEgeaa S kullanıcısına yanıt
    Egea c segment mi? Ben b segment sanıyordum. Hep symbolle falan karşılaştırılıyor.

• Forum okuyup vw yemi yöneldin, sen eminmisin bu forumu olduğuna forumda milyonlarca şikayete karşılık 10 tane memnuniyet var sen nereyi okudun hele göster yiğidim

• Vw de tek sevmediğim olay dış tasarım. Adamlar yakışıklı araba yapmıyorlar. Clio kadar yakışıklı ya da i20 kadar oyuncağı bol b segment bulamazsınız. Ama illa ben polo istiyorum diyorsanız polo alın. Geçenlerde bizim enişteye de aldık aynısından. Adam vw seviyor güzel güzel biniyor. Sunroof var i20 de dedik almadı. Böyle bir kırmızı bulamazsın clio al dedik almadı. Gitti kapaklı jant beyaz polo aldı. Adamın parası napalım. İsteyen 4 tekerlekli buzdolabına binmekte serbest.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iterif -- 20 Temmuz 2019; 21:22:40 >
  • Bir otomobil alırken bu kadar felsefe ye gerek yok bence.
    Atla deve değil ya, hayat seni vw götürüyorsa git yani, ne var bunda. Sanki hayat seni kötü yola götürüyormuş gibi hissetme
    Götürmüyor sada götürmesin buda dert depil. Niye bu kadar kafa yoruyorsunuz bu model tercihine ben bi türlü çözemiyorum..
    Alacağın toru topu 5 model var işte, aç kapılarını içine otur bi tur at kararını verirsin zaten, kararını verdikten sonrada yok forum vw için böyle dedi, arkadaşım böyle dedi, amcam diğer markaya sövdü, acaba aristo bugün yaşadaydı vw hakkında ne düşünürdü, platonun bu konudaki düşüncelerini bir bilsek otomobil işini çözebilir miyiz gibi şeylere hiç kafa yorma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: iterif

Egea c segment mi? Ben b segment sanıyordum. Hep symbolle falan karşılaştırılıyor.
    Ucuz olduğu için karşılaştırılıyordur. Egea C sınıfıdır

• 2016 yada 2017 füme renk full donanım olan i20 ler güzel bence.
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Hocam araçta 240 tork var bence gayet yeterli b sınıfı bi araç için daha ne olsun. Ben de geçen 5 kişi + iki çocuk balığa gidip, yokuş çıktım hiç de banamısın demedi. Bağaj yok 500 kilo Bence f/p modeli.

• Sonra bir de konu açarsınız,

"Forumda neden vw düşmanlığı var" diye...
    https://forum.donanimhaber.com/forumda-neden-wolksvagen-dusmanligi-var--138995410-1

Umarım biraz düşündürür...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B segmenti araçlara o parayı verecegine c segmenti bakın derim çünkü b o kadar konforlu değildir yüksek hızlarda güven vermez vs karar sizin clio bakabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.