|
Bildirim
|
Hayat sizi istemsizce falan vw, ye yönlendirmemiş. Siz fiestayı ve clioyu beğenmemişsiniz canınız hyundai de istemiyormuş. Yani kendi kendinizi yönlendirmişsiniz.
|
Of be kardeşim baydiniz artık git 2 hava yastikli beyaz polonu al sonra VW biniyorum gezersin
|
Burasi bedava reklam yeri herkes kendi aracini over. Sorarlarsa objektifim dersin ne olacak
|
Vw polo kullancısıydım
Hani burada küçümsenen, beyaz eşyaya benzetilen Polo Sattım maddi sıkıntılar yüzünden, inan bazıları için çok berbat bir araba olabilir Ben şahsen çok mutluydumn polo ile, bir çok B sınıfı arabaya sahip oldum Genellikle B sınıfı HB araba alırım ayrıca İçlerinde ki en iyisi net Polo idi Kalite, yalıtım, motor performansı Hepsinde gayet iyiydi Sattığım için çok arıyorum Poloyu Bİrde ilana 1 koydum, 1 saate satıldı gitti Araç Polo 1.2 TDI idi Yakıtı ise, anlatılmaz yaşanır Burada çekmeyen felan diyenler olur, olacaktır O çekmeyen diyen araba cahilleri sayesinde ileride inş uygun fiyatları temiz 1.2 TDI bulur tekrar alırım |
Burada hayatinda vw binmemis 13 14 yasindaki ergenlerin lafina bakmayin. Her akilli adam iki aracinda icine oturdugunda vw i secer. Avrupalida vw aliyor. Araclarin arasinda ciddi kalite farki var.
|
Onparalara mis gibi Egea var hemde C sınıfı
|
Alacağınız Polo'ya Allah 4 yastık bağışlasın...
|
2014 modelini kullandım 1.4 dizelin. Arabada 5 kişi iken yokuşta durup kalkmam gerekti. Araba bildiğin can çekişiyordu zar zor kalktı. Ekonomik olabilir ama atak değil.
|
Demesi çok kolay
10.000 lira maaşı olsa 13 ay hiçbir şey yemeyip içmeyip ancak zorla biriktirdiği(belkide borç aldığı) paraya ekleyip düzgün bir şey alabiliyor. 1.000-2.000 liraya kadar ancak köşeye atabilir. Bu da 130 ay ediyor. 11 seneye kim yaşar, kim gider hiç bilemeyiz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 20 Temmuz 2019; 19:52:4 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |