Şimdi Ara

İstemsizce hayatın bizi VW'e yönlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk arabamı alıcam hatchback bakıyorum 55bin 65bin bandında. i20 , polo ve clio arasında kalmıştım, arabadan çok anlayan bir insan değilim ama forumu 30dk gezdikten sonra vw almamaya karar verdim

Clio ve i20 üstünde durdum ama 3-5 gün sonra clio alanlarında forumda mutsuz ve umutsuz olduğunu farkettim. Tek seçenek i20 gibi geldi ama hyundai de çok istemiyor gibiyim. Döndüm dolaştım yine VW'deyim.
    İçinin kalitesi aynı banttaki hiç bir arabada yok. Vw polo alacağım sanırım, ne düşünüyosunuz bu konuda? clionun içiyle polonun içini karşılaştırınca biri allahın sevdiği kulu diğeri allahın c. gibi geliyor.

• Vw polo kullancısıydım
    Hani burada küçümsenen, beyaz eşyaya benzetilen Polo
    Sattım maddi sıkıntılar yüzünden, inan bazıları için çok berbat bir araba olabilir
    Ben şahsen çok mutluydumn polo ile, bir çok B sınıfı arabaya sahip oldum
    Genellikle B sınıfı HB araba alırım ayrıca
    İçlerinde ki en iyisi net Polo idi
    Kalite, yalıtım, motor performansı
    Hepsinde gayet iyiydi
    Sattığım için çok arıyorum Poloyu
    Bİrde ilana 1 koydum, 1 saate satıldı gitti
    Araç Polo 1.2 TDI idi
    Yakıtı ise, anlatılmaz yaşanır
    Burada çekmeyen felan diyenler olur, olacaktır
    O çekmeyen diyen araba cahilleri sayesinde ileride inş uygun fiyatları temiz 1.2 TDI bulur tekrar alırım
  • Fiesta verelim?

Yada c sınıfı peugeut 308 1.2 turbo eat6 tam otomatik verelim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    2 gün önce galeriye gittim fiesta bakmak için çok hoşuma gitmedi açıkçası. Bu 3 araba arasındayım
  • Onparalara mis gibi Egea var hemde C sınıfı

• Egea veya polo tercih edebilirsin satarkende sıkıntı olmaz piyasaları var
  • Hayat sizi istemsizce falan vw, ye yönlendirmemiş. Siz fiestayı ve clioyu beğenmemişsiniz canınız hyundai de istemiyormuş. Yani kendi kendinizi yönlendirmişsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2017 1.4 dizel i20 kullanıyorum gayet atak ve sessiz. Torr torrr torrr sesi de yok. Aynı fiyatta opsiyon olarak daha dolu alırsınız i20 yi poloya göre

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai'ye Neden Herkes Düşman
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burasi bedava reklam yeri herkes kendi aracini over. Sorarlarsa objektifim dersin ne olacak

• İstemsizce hayatın dsgyi patlattırma isteği.

• İstemsizce hayatın Doğuş'un kucağına atması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo %90 oranda yeni surucu arabasidir, boya ve degisen girila gider. Jantlar defalarca surtulmus, baski balata patlamak uzeredir. Bazi hususlara dikkat etmelisiniz.

• Burada hayatinda vw binmemis 13 14 yasindaki ergenlerin lafina bakmayin. Her akilli adam iki aracinda icine oturdugunda vw i secer. Avrupalida vw aliyor. Araclarin arasinda ciddi kalite farki var.

• Vag grubu araçları kendi segmentlerinde en iyileri kalite bakımından b , c ve d .. golf-leon ibiza-polo passat-superb

zaten üst segmentlere geçmek istersende mercedes - audi geliyor hırçınlıksa bmw
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

Burada hayatinda vw binmemis 13 14 yasindaki ergenlerin lafina bakmayin. Her akilli adam iki aracinda icine oturdugunda vw i secer. Avrupalida vw aliyor. Araclarin arasinda ciddi kalite farki var.
    Egea işçilik ve malzeme kalitesi olarak Polo'dan bir tık iyidir, hem de araç olarak daha iyidir. Gerek iç hacim, gerek yol tutuşu olsun. 13 14 yaşında hayatında VW hariç araba binmemiş ergenlerin lafına bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 20 Temmuz 2019; 19:52:4 >
  • Vw polo kullancısıydım
    Hani burada küçümsenen, beyaz eşyaya benzetilen Polo
    Sattım maddi sıkıntılar yüzünden, inan bazıları için çok berbat bir araba olabilir
    Ben şahsen çok mutluydumn polo ile, bir çok B sınıfı arabaya sahip oldum
    Genellikle B sınıfı HB araba alırım ayrıca
    İçlerinde ki en iyisi net Polo idi
    Kalite, yalıtım, motor performansı
    Hepsinde gayet iyiydi
    Sattığım için çok arıyorum Poloyu
    Bİrde ilana 1 koydum, 1 saate satıldı gitti
    Araç Polo 1.2 TDI idi
    Yakıtı ise, anlatılmaz yaşanır
    Burada çekmeyen felan diyenler olur, olacaktır
    O çekmeyen diyen araba cahilleri sayesinde ileride inş uygun fiyatları temiz 1.2 TDI bulur tekrar alırım
  • daha çok hayatımızı önyargılar yönlendiriyor.

onları da davranış bilimleri...
  • CarlBenz kullanıcısına yanıt
    Ben polonun iç dizayn kalitesini diğer arabalarda göremedim şahsen. Diğerleri yanında sönük kalıyor, cliodan poloya bindiğimde lüks araca binmişim sınıf atlamışım gibi hissettim ne yalan söyliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Egea işçilik ve malzeme kalitesi olarak Polo'dan bir tık iyidir, hem de araç olarak daha iyidir. Gerek iç hacim, gerek yol tutuşu olsun. 13 14 yaşında hayatında VW hariç araba binmemiş ergenlerin lafına bakmayın.

Alıntıları Göster
    Egeayıda beğendim bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Alıntıları Göster
    F30 3.20 aracimi trim sesleri hosuma gitmedigi icin sattim ve sifir golf aldim. F30 dan onceki aracimda mercedes c200 ve 3008 di. Yani arabalari karsilastirabilecek kadar sahip oldum. Wag a sempatimde yok. Hangi arac parasinin hakkini verirse onu alirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenneth-

2 gün önce galeriye gittim fiesta bakmak için çok hoşuma gitmedi açıkçası. Bu 3 araba arasındayım
    Hyundai i20 veya Kia Rio ya da Opel Corsa..?

Hepsi tam otomatiktir...

Beğenmediniz mi?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.