Şimdi Ara

İstemsizce hayatın bizi VW'e yönlendirmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İ20 de b segmenti diye biliyorum b segmenti araçlardan performans beklemeyiniz efenim sadace yerden kessin diyenler için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dracarys41 D kullanıcısına yanıt
    Auris corolla der susarim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Toyot çok mu pahalı Türkiye'de? Gözlemlerime göre Toyota yüksek kalite ve donanım sunarken güvenirliği ve uzun ömrü ile öne çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

320 satıp golf alan birinin yorumlarını gerçekten dikkate alın sayın ergenler böylesi her gün düşmez

Alıntıları Göster
    Arabalara ve markalara bu kadar tapmayin. 320 benim icin siradan bir arabaydi. Istersem ferrari satar yine golf alirim. Para benim keyif benim.Sahip olmusum ki yorum yapiyorum. Hayatinda binmedigin arabalara sen yorum yapma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulanıklı499 B kullanıcısına yanıt
    Evet ben de bu görüşteyim zaten. Sadece atik diyen arkadaşa hitaben yazdım. Mesela benim puntom baya bir atik ama i20 değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz istemsizce logo nun etkisi altında kalmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

Arabalara ve markalara bu kadar tapmayin. 320 benim icin siradan bir arabaydi. Istersem ferrari satar yine golf alirim. Para benim keyif benim.Sahip olmusum ki yorum yapiyorum. Hayatinda binmedigin arabalara sen yorum yapma.

Alıntıları Göster
    Sen ne istersen al da 1 serisi olamayacak arabayı 3le kıyaslamalar falan forumdaki st ler bile güler buna
    Ben passat kullanicisiyim bildiğim markayı anlatma bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 21 Temmuz 2019; 0:31:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrdmr1 kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım fakat keyfim ölümcül şekilde bozulmuş değil hatta eşit şartlarda olduğunu düşünüyorum...
    Hazır ST'lerin 2-3'ü banlı düzgünce konuşabiliyoruz.

• Toyota Yaris Hybrid, bataryasi değişmiş bir model alinir Polo'ya da trafikte dururken bir tarafla gülünür.

• emrdmr1 kullanıcısına yanıt
    Clio polodan daha çok satıyor avrupada??

• en son bile tercih etmeyeceğim markadır , honda varken kim ne yapsın vw'yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoyanDervis

Bu mesaj silindi.
    özürlümü sün arkadaş sen .her yorumda paradan ,sükseden ,gösterişden dem vuran açıklamalar yapıyorsun ,herkes de senin kadar para olmayabilir ,herkes senin gibi gösteriş ,hava atma atma meraklısı değildir,elindekiyle mutlu olmasını bilen insanlardır.4-5 gün dür yorumların dikkatimi çekiyor,devamlı küçümsüyorsun insanları ve makara geçiyorsun insanlarla.türkiyenin gerçeklerinden bi haber yaşıyorsun.tam bir ukala ,şımarık bir oğlansın işin özü.
  • Burdaki antivw holiganlarini takma. Polo ve golfteki ic mekan kalitesi kendi segmentlerindeki rakiplerinde yok. Tabi donanim olarak eksikler var. 5 sene fiesta surmus biri olarak soyluyorum bunu. Lakin b sinifi araclarda guvenlik zaafiyeti cok fazla cogu iki hava yastikli. Yerinde olsam guvenlik donanimi acisindan en dolusunu alirdim ic mekandan vs odun verip

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Hocam yani malzeme kalitesindeki kriteriniz ne bilmiyorum da Polo’nun son iki kasası hala bizde mevcut egea’yı da yakın zamanda alalım dedik gittik baktık hoparlör ızgaraları sinek teli gibi yanlışlıkla çarpsan açılır aynı şey bagajın içerden tutacağında da geçerli, Polo b segment falan fakat bence vw bu konuda daha iyi ayriyetten 9 yıldır Punto da kullanıyoruz vw hayranı değilim.

• Ya bir de sonradan görme adamlar gelmiş VW coh eyi en iyisi siz eleştirenlere, kotuleyenlere bakmayın diyor.

Kardeşim , burda kimse VW en dandik araba demiyor , belli bir kalite üzerinde tabi ki ama sorun onun nasıl olduğu değil ki aşağı yukarı aynı sınıfta arabalar birbirlerine bazı yonlerde üstünlük sağlayıp toplamda birbirlerine yakınlar. asıl sorun sizin Vw alaman tankı coh eyi coh eyi diye insanları biktirmaniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenneth-

Ben polonun iç dizayn kalitesini diğer arabalarda göremedim şahsen. Diğerleri yanında sönük kalıyor, cliodan poloya bindiğimde lüks araca binmişim sınıf atlamışım gibi hissettim ne yalan söyliyim
    Zaten öyle olması gerekmiyor mu? Fiyatlarını düşünürsek.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.