Şimdi Ara

İşten çıkardılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boru uretimi yapan fabrikada calisiyordum cam elyaflari boruya doluyoruz. 5. gunumdu yeni gelen biri kendi istegiyle cikti diger 2 kisi arkadasti 1 ini cikardilar sebep gostermeden arkadasida oyle cikti. Sonra benide ik cagirdi cikisimi verdiler sebebini sordugumda soylemedi ustundeki kisi oyle istemis. Simdi gene ugras dur alismistim ise yoruldum valla yaşamaktan yoruldum 😔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benide çıkardılar bugun :D

• kriz başlıyor sıkı tutunun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Temmuzda asgariye gelecek zamdan sonra asıl işsizlik kriz o zaman başlıyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 25 Mayıs 2023; 20:19:8 >
  • AMC kullanıcısına yanıt

Hani sen patron dun

• cok degil 2 ay kaldı. hem fiyatları hem işsizliği görün. arjantinden beter olucaz arjantin den. cokak ta birbirimizi kemirmezsek iyidir.

• milletin işi böyle abi adam seni istediği an kovabiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşten çıkmak için bahane?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Başkasının işinde çalışmak cidden benlik değil hem beyaz yaka mavi yaka çalıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 25 Mayıs 2023; 21:28:40 >
  • Sence neden çıkarıldın işten?

• Çıkarılacağım bir işim bile yok.

• Kanka senin güvenlik işi noldu

• Sebep göstermeden işten çıkarmak mantıken yanlıştır, biraz da dalga geçer gibidir

bilenlere sorup biraz uğraştır onları en azından.

Uydurma bir sebep bile gösterilmemesi kabul edilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 25 Mayıs 2023; 22:43:42 >
  • Fabrika neredeydi ?

• GEÇMİŞ OLSUN..

• limbesh kullanıcısına yanıt

Bilenler derken eski elemanlar ustabasilarda bilmiyor muhtemelen yeni gelen ustabasi gicik oldu bana ondan dolayi. Mola saat bitti wc ye ugrayip gecerken 2-3 dk geciktim onunda etkisi olabilir. Yalan dolan entrika cevirmezsen barinman zor boyle yerlerde durust adamsan 3 kurusa yasar gidersin.

• Geçmiş olsun.Hazır sezon başlamışken turistik yerlere bakın iş ihtiyacınız varsa...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. ODTÜ mezununun muhasebecilik yaptığı yerde işte çalışmak mucize gibi bir şey zaten. Umarım yakın zamanda iş bulabilirsiniz.

• bu işçilik tecrübesiyle kapağını almanya, yeni zelanda, kanada gibi dışarıdan işçi alımları yapan yerlere başvursana. hele mesleki tecrübeni bir diploma, sertifika falanla sunsan alırlar direkt.

• Geçmiş olsun hocam, çok üzüldüm.

Maalesef piyasanın içinde biri olarak şuan gördüğüm tüm iş verenler temmuz ayında asgari ücrete yapılacak zam ile kafayı bozmuş durumda. Genel olarak ülkede zaten kimsenin bişey alacak verecek gücü kalmadı, herkes şimdiden işçi çıkartıyor asgari ücrete zam yapıldı da çıkardı denilmesin diye.

Sizin söylediğiniz gibi en ufak bi 3-5 dakikalık tuvalet bile göze batmış olabilir, herkes diken üstünde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.