Şimdi Ara

İŞTEN ÇIKARILACAĞIM EVRAK İMZALARKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM ACİL YARDİM LUTFEN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun suredir sorun yasadigim isyerimde bugun mudur ile aramizda gecen konusmadan dolayi yarin cikis vericekler tum haklarimi vericeklerini soylediler.
    Merak ettigim evrak imzalarken nelere dikkat etmeliyim imzaladiktan sonra tum haklarim saklidir yazmalimiyim imzanin ustune?
    Ayrica haziran ayinda prim hakedişim oldu onu bu maasimda aliyorum onuda alabilecekmiyim ve buna benzeri dikkat etmem gereken baska ne hususlar vardir lutfen yardim acilinden

İşe giriş :06.06.2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jorci35 -- 17 Temmuz 2016; 13:00:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu kimse cevap verebilecek

• Anlaşmalı çıkmıyorsan hiç birşeye imza atmayacaksın.
  • Sözleşmenin bir kopyasını iste, imzalamadan once okuyup incelemek istiyorum de. Bana gönderebilirsen inceleyebilir yorum yaparim.
  • O tarihten beri hala calisiyorum bolge muduru bile geldi konustuk istemiyirum calismak dedim istersen baska magazaya gondereyim dedi onuda istemedigimi soyledim haftalardir kimseden ses seda yok mudurde is yok soyluyorum artik halledin diyr su isi benlik bisey degil diyor bende magazada dolasiyirum saat doldurup evime gidiyorum calisiyorum cook yavas bi sekilde ne olacak bilmiyirum

• eğer işten hala çıkmadıysanız,iş akdi feshinde imza atmadan önce yazılanları mutlaka okuyun ve imzalayacağınız her kağıdın altına mutlaka ' tüm haklarım saklıdır' yazın.yanlız geçici görev değişikliğini kabul etmezseniz iş akdini fesh ederken 22.maddeden (diğer nedenler ) işten çıkartılırsanız işsizlik parası alamazsınız,dediğim olay 1 ay önce iş arkadaşımın başına geldi.gerçi mahkemede yasal faiziyle alır ama süreç uzar.
  • bu konuyu açalı yaklaşık iki ay oldu hala aynı işyerindeyim müdür ve müdür yardımcısı devamlı olarak çalışmak istemiyosanız söyleyin i.k. ile konuşalım hakkınızı verelim cümlesini her fırsatta söylediler ben de bir daha ki söylediklerinde ben çalışmak istemiyorum haklarımı verin dedim.tamam konuşalım dediler i.k ile bu sefer de iik işten çıkarmıyor dediler. bende onların bana yaptığını onlara yaptım hergün hadi benim haklarımı verip ne zaman beni çıkarcaksınız dedim. ve o günden beri söylüyorum ama kanun gereği haklarımın yanmaması için söylenileni yapıyorum işimi aksatmadan tabi performans düşüklüğü ile. geçen gün bölge müdürü geldi ve bana anlat dedi ben de sizinle çalışmak istemiyorum defalarca müdür ve yardımcısı haklarımın verileceğini söyledi ben de şimdi haklarımı istiyorum dedim . yarım saat saçma sapan vaaz verip çıktı gitti. ve müdüğr yardımcısı geçen hafta sorumlu olduğum bölgenin iş aksaması olmadığı halde iş aksatma tutanağı tuttu bunun mobbinge aykırı olduğunu düşünüyorum tazminatsız işten atmak istiyorlar bence acaba ne yapmalıyım? bu arada mağazadaki yaklaşık 5 arkadaş daha benimle aynı fikirde adamları görmeye tahammülümüz yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış anlamayın ama bana adamlar sizi çılaracak değilde siz çıkmak istiyorsunuz gibi geldi. Şu durumda iyi niyet işe tazminatınızı alın çıkın olabiliyorsa.

Onun dışında kendi isteğiniz ile ayrıldığınıza dair yada tazminatımı aldım gibi bir evrak imzalamak aleyhinize olacaktır kanaatindeyim.

İşkurdan bir arkadaş yanıtlasa daha iyi olur yada işkur ile irtibata geçebilirsiniz.

Eğer siz yada işveren iş akdinizi sonlandıracaksanız bunu haftalar önceden diğerine yazılı bildirmelisiniz. Yoksa o sürenin tazminatını da ödersiniz.

İşveren haksız yere önceden haber vermeksizin sizi işten çıkarırsa mahkemede 3 aylık maaşınızı/tazminatınızı alırsınız en azından fakat mahkeme süreci 3 ay sürer dense se kanunda süreç dahada uzayabilmekde

Eğer başka bir iş arayacaksanız onun içinde işveren size belli saatlerde izin verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasew vasilli -- 7 Eylül 2016; 19:24:02 >
  • Arkadasim ben zaten calismak istemiyorum benim amacim tazminatimi sag salim alabilmek. Adamlar tazminat vermemek icin herseyi yapiyor benim davam parami kaptirmamak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.